ΠΡΟΣΩΠΑΑΠΟΨΗΣτις δέκα μονάδες το προβάδισμα του Γ. Πατούλη από την Ρ. Δούρου

Στις δέκα μονάδες το προβάδισμα του Γ. Πατούλη από την Ρ. Δούρου

- Advertisement -

Δέκα μονάδες μπροστά από την Ρένα Δούρου βρίσκεται ο Γιώργος Πατούλης στη μάχη για την Περιφέρεια Αττικής, σύμφωνα με δημοσκόπηση της Alco για την εφημερίδα Παραπολιτικά.

Δημοσκόπηση Alco για την εφημερίδα Παραπολιτικά

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Αναλυτικότερα, στην πρόθεση ψήφου ο κ. Πατούλης συγκεντρώνει το 25%, η κ. Δούρου το 15% και ο Γιάννης Σγουρός το 11%.

Ακολουθούν ο Θανάσης Παφίλης με 8% και ο Ηλίας Παναγιώταρος με 5%. Το Λευκό συγκεντρώνει 2%, αποχή δηλώνει το 9% ενώ ΔΞ/ΔΑ απαντά το 25%.

Δημοσκόπηση Alco για την εφημερίδα Παραπολιτικά

Στο ερώτημα «Ποιον θα ψηφίζατε ανάμεσα σε Δούρου και Πατούλη», το 38% επιλέγει τον κ. Πατούλη έναντι της κ. Δούρου που συγκεντρώνει 20%.

Στο ερώτημα «Ποιον θα ψηφίζατε ανάμεσα σε Σγουρό και Πατούλη», το 33% απαντά τον κ. Πατούλη και το 23% τον κ. Σγουρό.

Γιώργος Πατούλης – Ρένα Δούρου – Δημοσκόπηση Παραπολιτικά

O Γιώργος Πατούλης, πρόεδρος της ΚΕΔΕ, ΙΣΑ και δήμαρχος Αμαρουσίου, είναι ο αντίπαλος της Ρένας Δούρου στην Περιφέρεια Αττικής, για λογαριασμό της Ν.Δ., στις αυτοδιοικητές εκλογές.

Εκτός λοιπόν από τον Γιώργο Πατούλη, ο επί τρεις θητείες δήμαρχος Καλαμάτας και επί σειρά ετών πρόεδρος του νομαρχιακού συμβουλίου, Παναγιώτης Νίκας, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Πελοποννήσου απέναντι στον υποψήφιο του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργο Δέδε και τον νυν περιφερειάρχη, Πέτρο Τατούλη.

Η Πειραιώς αποφάσισε δύο ακόμη νέα αυτοδιοικητικά στελέχη για τη μάχη των περιφερειακών εκλογών. Ο 34χρονος αντιπεριφερειάρχης Ευβοίας, Φάνης Σπανός, θα διεκδικήσει την Περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας απέναντι στον εκλεκτό της Κουμουνδούρου, Μανώλη Αναγνωστάκη και ο 38χρονος περιφερειακός σύμβουλος Αιτωλοακαρνανίας και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης, Νεκτάριος Φαρμάκης, θα αναμετρηθεί με τον Απόστολο Κατσιφάρα τον οποίον στηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ