ΠολιτικήΑσκληπιείο Βούλας: Ουδέποτε ο Υπουργός εξεφράσθη προσβλητικά

Ασκληπιείο Βούλας: Ουδέποτε ο Υπουργός εξεφράσθη προσβλητικά

- Advertisement -

Από τη διοίκηση του νοσοκομείου επισημαίνεται ότι η όλη συνάντηση που ακολούθησε έγινε σε πνεύμα γόνιμο, αμοιβαίου σεβασμού και με πρόθεση εναγκαλισμού κάθε διαφορετικής άποψης

Από τη διοίκηση του νοσοκομείου επισημαίνεται ότι η όλη συνάντηση που ακολούθησε έγινε σε πνεύμα γόνιμο, αμοιβαίου σεβασμού και με πρόθεση εναγκαλισμού κάθε διαφορετικής άποψης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

«Ουδέποτε ο Υπουργός Υγείας εξεφράσθη προσβλητικά ή απαξιωτικά για κάποιον λειτουργό του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου μας». Τουναντίον, κατά τη διάρκεια της ξαφνικά προγραμματισθείσας επίσκεψής του, στις 11 Ιουνίου, «ολιγομελής αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων, μίας συγκεκριμένης παράταξης, απαίτησε εκείνη την ώρα από τον Υπουργό, επιτακτικά και φωνασκώντας, να συναντηθεί σε ξεχωριστό χώρο μαζί τους, κάτι το οποίο και έγινε άμεσα δεκτό», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του νοσοκομείου Ασκληπιείο Βούλας, αναφορικά με πρόσφατη ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ που αναπαράχθηκε στον Τύπο.

Όπως επισημαίνει, μάλιστα, η διοίκηση του νοσοκομείου «η όλη συνάντηση που ακολούθησε έγινε σε πνεύμα γόνιμο, αμοιβαίου σεβασμού και με πρόθεση εναγκαλισμού κάθε διαφορετικής άποψης».

Ασκληπιείο Βούλας: Η ανακοίνωση της διοίκησης του νοσοκομείου σχετικά με το συμβάν

Αναφορικά με πρόσφατη ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ που αναπαράχθηκε και σε ορισμένα μέσα του ηλεκτρονικού και έντυπου τύπου και αφορά περιστατικό που έλαβε χώρα το πρωί της 11ης Ιουνίου στο Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας, η Διοίκηση του νοσοκομείου –με αποκλειστικό γνώμονα την αποκατάσταση της αλήθειας- ξεκαθαρίζει τα εξής:

Ουδέποτε ο Υπουργός Υγείας εξεφράσθη προσβλητικά ή απαξιωτικά για κάποιον λειτουργό του υγειονομικού προσωπικού του νοσοκομείου μας. Τουναντίον, κατά τη διάρκεια της ξαφνικά προγραμματισθείσας επίσκεψής του εκείνης της ημέρας -η διοίκηση του νοσοκομείου ενημερώθηκε από τον ίδιο στις 11 μ.μ. της προηγούμενης- και ενώ περιδιάβαινε τους νέους, ανακαινισμένους χώρους του νοσοκομείου, ερχόμενος σε επαφή με το ιατρικό, νοσηλευτικό, διοικητικό, παραϊατρικό προσωπικό του Γ.Ν. Ασκληπιείο Βούλας, αλλά και πολλούς ασθενείς, οι οποίοι εξέφραζαν την ευαρέσκειά τους για την συντελούμενη αναβάθμιση της ποιότητας των παροχών υγείας, ολιγομελής αντιπροσωπεία του Σωματείου Εργαζομένων, μίας συγκεκριμένης παράταξης, απαίτησε εκείνη την ώρα από τον Υπουργό, επιτακτικά και φωνασκώντας, να συναντηθεί σε ξεχωριστό χώρο μαζί τους, κάτι το οποίο και έγινε άμεσα δεκτό.

Επισημαίνεται, άλλωστε, ότι η όλη συνάντηση που ακολούθησε έγινε σε πνεύμα γόνιμο, αμοιβαίου σεβασμού και με πρόθεση εναγκαλισμού κάθε διαφορετικής άποψης.

Τι κατήγγειλε η ΟΕΝΓΕ

Να σημειωθεί πως στην ανακοίνωσή της η ΟΕΝΓΕ, ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι όταν αντιπροσωπεία του σωματείου εργαζομένων προσπάθησε να εκφράσει στον υπουργό τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, εκείνος, αποφεύγοντας να απαντήσει στους εκπροσώπους του σωματείου, άρχισε να ρωτά ασθενείς και επισκέπτες αν είναι «ευχαριστημένοι». Τότε η γιατρός και πρόεδιρς του σωματείου και μέλος της ΕΓ της ΟΕΝΓΕ και του ΔΣ της ΕΙΝΑΠ, Δέσποινα Τοσονίδου, απευθυνόμενη στον κ. Γεωργιάδη, είπε ότι «οι ασθενείς μένουν ευχαριστημένοι από την δουλειά μας, όχι από την πολιτική σας».

Τότε, σύμφωνα πάντα με τη σχετική ανακοίνωση της ΟΕΝΓΕ, ο υπουργός Υγείας έχασε την ψυχραιμία του και αντί να απαντήσει επί της ουσίας, φέρεται να απάντησε επί του προσωπικού στη γιατρό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ