ΠολιτικήΑιφνιδιαστική επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο Λαϊκό Νοσοκομείο

Αιφνιδιαστική επίσκεψη του Κ. Μητσοτάκη στο Λαϊκό Νοσοκομείο

- Advertisement -

Στο Λαϊκό Νοσοκομείο βρέθηκε αιφνιδιαστικά το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.

Στο Λαϊκό Νοσοκομείο βρέθηκε αιφνιδιαστικά το απόγευμα της Δευτέρας ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, συνοδευόμενος από τον υφυπουργό Υγείας, Μάριο Θεμιστοκλέους.
Κυριάκος Μητσοτάκης

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Οι γιατροί, το νοσηλευτικό προσωπικό και οι ασθενείς αιφνιδιάστηκαν βλέποντας τον πρωθυπουργό, ο οποίος συνομίλησε μαζί τους και ενημερώθηκε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν.

Για την πορεία όλων των έργων στο ΕΣΥ θα ενημερωθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης την Τετάρτη, όπου και θα παρευρεθεί στο υπουργείο Υγείας για να μετάσχει σε σύσκεψη με την ηγεσία του εν λόγω υπουργείου.

Ταμείο ανάκαμψης

Ειδικότερα, θα ενημερωθεί για όλα τα έργα που είναι σε εξέλιξη στα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και τον χρόνο ολοκλήρωσής τους, με δεδομένο ότι χρηματοδοτούνται από το Ταμείο Ανάκαμψης. Η επίσκεψη στο υπουργείο Υγείας εντάσσεται στο πλαίσιο του κύκλου των επισκέψεων που πραγματοποιεί ο πρωθυπουργός σε κρίσιμης σημασίας υπουργεία για την καθημερινότητα των πολιτών.

Μεταξύ άλλων, ο πρωθυπουργός προτίθεται να ζητήσει από την ηγεσία του υπουργείου Υγείας να επισπεύσει τις διαδικασίες για την επίλυση των προβλημάτων ειδικά στα «επείγοντα», καθώς και να θέσει το θέμα των προσλήψεων στο ΕΣΥ, δεδομένου ότι η κυβέρνηση προωθεί νομοσχέδιο μέσω του υπουργείου Εσωτερικών για την επιτάχυνση των προκηρύξεων από το ΑΣΕΠ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ