Χωρίς κατηγορίαΗ Bayer στηρίζει το πρόγραμμα Υδροθεραπείας του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών

Η Bayer στηρίζει το πρόγραμμα Υδροθεραπείας του Συλλόγου Προστασίας Ελλήνων Αιμορροφιλικών

- Advertisement -

Το σπουδαίο έργο του Συλλόγου Προστασίας των Ελλήνων Αιμορροφιλικών (ΣΠΕΑ) μέσα από το πρόγραμμα Υδροθεραπείας στηρίζει η Bayer Ελλάς προς όφελος των ατόμων που πάσχουν από την ασθένεια στη χώρα μας. Μέσω ενημερωτικών εκστρατειών και παράλληλων δράσεων για το κοινό, προωθεί έμπρακτα το Πρόγραμμα Υδροθεραπείας του Συλλόγου, που απευθύνεται σε όλους τους ασθενείς με αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις.

Η υδροθεραπεία, είναι ιατρικώς επιβεβαιωμένο ότι ωφελεί τους αιμορροφιλικούς ασθενείς, ενώ, μπορεί ακόμα και να προλάβει την ανάπτυξη αναπηρίας ή να αναχαιτίσει την εξέλιξή της. Γίνεται επομένως εύκολα αντιληπτό ότι τα άτομα με αιμορροφιλία μπορούν να επωφεληθούν σε μεγάλο βαθμό από την παρακολούθηση συνεδριών από έμπειρους φυσικοθεραπευτές, εξειδικευμένους στις επιπτώσεις και τα συμπτώματα που η πάθηση δύναται να επιφέρει.

Στόχος του Συλλόγου Προστασίας των Ελλήνων Αιμορροφιλικών είναι να προσφέρει συνεχώς λύσεις για την αντιμετώπιση των προβλημάτων που καθημερινά αντιμετωπίζουν τα άτομα με αιμορροφιλία και συγγενείς αιμορραγικές διαθέσεις. Στα πλαίσια αυτής της δράσης, υλοποιεί το συγκεκριμένο πρόγραμμα παροχής υπηρεσιών υδροθεραπείας, σε συνεργασία με τα Κέντρα Αιμορροφιλικών σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Στην προσπάθεια αυτή, η Bayer Ελλάς εξακολουθεί να είναι συνοδοιπόρος και υποστηρικτής, απαντώντας στις ανάγκες της ελληνική κοινωνίας, πιστή στις αξίες που διέπουν σταθερά όλο το εύρος των εργασιών της.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την πρακτική της Υδροθεραπείας, επικοινωνήστε με τον θεράποντα ιατρό σας και τον Σ.Π.Ε.Α τηλ. 210 5232667.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ