Εργοθεραπευτές: Ο ΠΣΕ αποχαιρετά την Κατερίνα Κατσιάνα

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της συναδέλφου Κατερίνας Κατσιάνα, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Πανελλήνιου Συλλόγου Εργοθεραπευτών εκφράζει τη βαθιά του θλίψη για την απώλεια της συναδέλφου Κατερίνας Κατσιάνα, η οποία έχασε τη ζωή της σε τροχαίο δυστύχημα το Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η Κατερίνα Κατσιάνα γεννήθηκε το 1972, στη Λάρισα. Το 1994 αποφοίτησε από το Τμήμα Νηπιαγωγών της Παιδαγωγικής Σχολής του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης και το 1999 αποφοίτησε από το Τμήμα Εργοθεραπείας της Σχολής Επαγγελμάτων Υγείας και Πρόνοιας του ΤΕΙ Αθήνας. Το 2015 ανακηρύχθηκε διδάκτορας του Τμήματος Ψυχολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου, ενώ τα τελευταία χρόνια δίδασκε στο Τμήμα Εργοθεραπείας του Πανεπιστημίου Δυτ.Μακεδονίας. Επί σειρά ετών υπηρέτησε ως εργοθεραπεύτρια στο Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Λάρισας και σε ειδικά σχολεία σε όλες τις βαθμίδες εκπαίδευσης.

Η Κατερίνα Κατσιάνα υπήρξε μία συνάδελφος εργατική, ευσυνείδητη, με βαθιά μόρφωση, ήθος και άψογη συναδελφική συμπεριφορά, η οποία δεν έπαψε ποτέ να βοηθά νεότερους συναδέλφους και να στέκεται δίπλα τους, κυρίως στους φοιτητές της.

Με την εξειδίκευση και τις γνώσεις της διακρίθηκε σε όλα τα πεδία που υπηρέτησε. Το Τμήμα Εργοθεραπείας στο Πανεπιστήμιο Δυτικής Μακεδονίας, της οφείλει την ύπαρξή του και τη λειτουργία του καθώς ήταν αυτή που το οργάνωσε και πάλεψε για το μέλλον του.

Η απώλεια της είναι πλήγμα όχι μόνο για την οικογένεια της και τον ακαδημαϊκό χώρο άλλα και για τον κλάδο της εργοθεραπείας και φυσικά για όλους εμάς που είχαμε την τύχη να τη γνωρίζουμε σε επαγγελματικό και προσωπικό επίπεδο. Ήταν ένας άνθρωπος με βαθιά ανθρωπιά και αισιοδοξία.

Το Διοικητικό Συμβούλιο συλλυπείται τους οικείους, τους φίλους, την οικογένεια και κυρίως, τον σύζυγο της Παναγιώτη και τα δύο της παιδιά Γιάννη – Μάριο και Αναστάσιο.

Η κηδεία της Κατερίνας Κατσιάνα θα γίνει αύριο, 17 Σεπτεμβρίου στις 12.00μ.μ. στην εκκλησία Τρείς Ιεράρχες (Παλαιοημερολογιτών) στην Ελασσόνα.

Παράκληση της οικογένειας είναι, αντί στεφάνων, να υποστηριχθεί ο Σύλλογος Γονέων και Φίλων ατόμων με Σύνδρομο Down Θεσσαλίας «Ο ΚΥΚΝΟΣ». (Συνεταιριστική Τράπεζα Θεσσαλίας iban: GR89 0910 1050 0031 0506 5407 000).

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ