ΕπιχειρηματικάSiemens Healthineers: Στηρίζει το Digital Race for the Cure και Άλμα Ζωής

Siemens Healthineers: Στηρίζει το Digital Race for the Cure και Άλμα Ζωής

- Advertisement -

Με σύμμαχο τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», η Siemens Healthineers Ελλάδος υποστηρίζει ως Χορηγός – Κρίκος Ζωής τη φετινή διοργάνωση του Greece Race for the Cure® στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

Με σύμμαχο τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής», η Siemens Healthineers Ελλάδος υποστηρίζει ως Χορηγός – Κρίκος Ζωής τη φετινή διοργάνωση του Greece Race for the Cure® στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Φέτος, η ομάδα Siemens Healthineers Ελλάδος συμμετέχει στο Digital Race for the Cure®, στηρίζοντας έμπρακτα την αποστολή του ηχηρού μηνύματος ευαισθητοποίησης για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού.

Συνεπείς στο ραντεβού της για την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού για τον καρκίνο του μαστού, η ενεργός στήριξη και συμμετοχή της Siemens Healthineers στο Greece Race for the Cure® εκφράζει ακριβώς τον σκοπό της ως Ομάδα: να αγωνίζεται για την εξέλιξη της ιατρικής φροντίδας προσφέροντας ένα μοναδικό χαρτοφυλάκιο καινοτομιών.

Όπως δηλώνει η κ. Μαρία Χορταριά, Marketing & Corporate Communications Head της Siemens Healthineers Ελλάδος «Προτεραιότητά μας είναι η βελτίωση της εμπειρίας των ασθενών συνεισφέροντας στον κλάδο της Υγείας με καινοτόμα προϊόντα και λύσεις. Η συμμετοχή μας στον Digital Race For The Cure® αποδεικνύει την έμπρακτη στήριξή μας στον αγώνα κατά του Καρκίνου του Μαστού».

«Υποστηρίζουμε τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «Άλμα Ζωής» και τον Αγώνα ενάντια στον Καρκίνο του Μαστού Greece Race for the Cure® γιατί μόνο συλλογικά και με κοινό το αίσθημα της ευθύνης μπορούμε να νικήσουμε το φόβο και τις προκαταλήψεις απέναντι στην ασθένεια» συμπληρώνει η κ. Κωνσταντίνα Σαββοπούλου, HR Head της Siemens Healthineers Ελλάδος.

Με το συμβολικό της Αγώνα, χωρίς εκκίνηση και τερματισμό, η Ομάδα Siemens Healthineers Greece θα αφιερώσει το τριήμερο 1, 2 και 3 Οκτωβρίου στον αγώνα ενάντια στον καρκίνο του μαστού. «ΜΑΖΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΤΟΥ ΜΑΣΤΟΥ!»

Λίγα λόγια για την Siemens Healthineers:

Η Siemens Healthineers AG (εγγεγραμμένη στη Φρανκφούρτη, Γερμανία: SHL) διαμορφώνει το μέλλον του κλάδου της Υγείας. Ως κορυφαία εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας με έδρα στο Erlangen, της Γερμανίας, η Siemens Healthineers ,δια των περιφερειακών εταιρείων της, παρέχει τη δυνατότητα στους παρόχους Υγείας παγκοσμίως να αυξήσουν την αξία τους μέσω της ενδυνάμωσής τους στην πορεία τους προς την επέκταση στον αναδυόμενο τομέα της ιατρικής ακριβείας, του μετασχηματισμού της παροχής υπηρεσιών φροντίδας, της βελτίωσης της εμπειρίας των ασθενών και της ψηφιοποίησης των υπηρεσιών υγείας.

Η Siemens Healthineers αναπτύσσει συνεχώς το χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών της, με εφαρμογές βασισμένες στην Τεχνητή Νοημοσύνη και με ψηφιακές δυνατότητες που διαδραματίζουν ολοένα και πιο κομβικό ρόλο στη νέα γενιά της ιατρικής τεχνολογίας.
Αυτές οι νέες εφαρμογές θα βελτιώσουν την θέση της εταιρείας στον τομέα των in-vitro διαγνωστικών προϊόντων, της θεραπείας μέσω απεικονιστικής καθοδήγησης, και των in-vivo προϊόντων.

Επίσης, η Siemens Healthineers παρέχει ένα φάσμα υπηρεσιών και λύσεων για την βελτίωση της ικανότητας των επαγγελματιών υγείας στην παροχή αποτελεσματικών υπηρεσιών φροντίδας υψηλής ποιότητας στους ασθενείς. Κατά το οικονομικό έτος 2020, το οποίο έκλεισε στις 30 Σεπτεμβρίου 2020, η Siemens Healthineers που απασχολεί 54.000 υπαλλήλους παγκοσμίως είχε καθαρά έσοδα 14,5 δισ. ευρώ και προσαρμοσμένο κέρδος ύψους 1,4 δισ. ευρώ.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ