ΕπιχειρηματικάPfizer: Πλατινένιο & Χρυσό για το Diversity Equity & Inclusion

Pfizer: Πλατινένιο & Χρυσό για το Diversity Equity & Inclusion

- Advertisement -

Με 2 βραβεία διακρίθηκε η Pfizer Hellas στο πλαίσιο των φετινών HR Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των επιχειρήσεων και των ομάδων HR.

Με 2 βραβεία διακρίθηκε η Pfizer Hellas στο πλαίσιο των φετινών HR Awards, τον θεσμό που αναδεικνύει τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα των επιχειρήσεων και των ομάδων HR.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Στην ευρύτερη κατηγορία “Future of Work”, η Pfizer Hellas απέσπασε το PLATINUM και το GOLD βραβείο στην κατηγορία Diversity, Equity & Inclusion Initiatives/Strategy. Στη συγκεκριμένη κατηγορία βραβεύονται οι εταιρείες και οργανισμοί που υπηρετούν με αριστεία και διαμορφώνουν το Νέο Μέλλον της Εργασίας τόσο στη διαμόρφωση της εμπειρίας των εργαζομένων στο εσωτερικό εργασιακό περιβάλλον όσο και για την μεταφορά του οράματος/αξιών στο ευρύτερο κοινωνικό οικοσύστημα.

Τα βραβεία παρέλαβε η κα. Eιρήνη Παγανοπούλου Διευθύντρια Ανθρώπινου Δυναμικού της Pfizer, η οποία δήλωσε: «To σημαντικότερο κεφάλαιο για κάθε Οργανισμό είναι οι άνθρωποί του. Και εμείς στη Pfizer Hellas επενδύουμε καθημερινά στους ανθρώπους μας, προσφέροντάς τους ένα εργασιακό περιβάλλον που αγκαλιάζει τη Διαφορετικότητα, τη Συμπερίληψη και την Ισότιμη αντιμετώπιση. Oι διακρίσεις της Pfizer Hellas στα HR Awards είναι μια ακόμα αναγνώριση της στρατηγικής μας αλλά και των δράσεων που υλοποιούμε με επίκεντρο την εργασιακή και προσωπική ευημερία κάθε εργαζόμενου.”

Διαφορετικότητα και Συμπερίληψη

H στρατηγική της Pfizer Hellas σε θέματα Διαφορετικότητας, Ισότιμης Αντιμετώπισης και Συμπερίληψης είναι πολυεπίπεδη καλύπτοντας διαφορετικούς άξονες και κοινωνικές ομάδες. Xαρακτηριστική είναι η συμμετοχή της Pfizer Hellas στην παγκόσμια πρωτοβουλία της Pfizer το Refugee Leadership Initiative (PRLI), που στόχο έχει να βελτιώσει τη ζωή των προσφύγων με διάφορους τρόπους, όπως την προσφορά θέσεων εργασίας και την καθοδήγηση τους. H Pfizer Hellas συμμετέχει ενεργά στην παραπάνω προσπάθεια και είναι από τις χώρες που ξεκίνησαν πρώτες να συμμετέχουν στο συγκεκριμένο πρόγραμμα, έχοντας μέχρι σήμερα προσλάβει 16 πρόσφυγες που εργάζονται στην Αθήνα και στη Θεσσαλονίκη.

Εξίσου σημαντικές είναι και οι δράσεις που υλοποιεί η Pfizer Hellas για ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες και με σκοπό την ισότιμη αντιμετώπιση και τις ίσες ευκαιρίες για όλους. Η συμπερίληψη εργαζόμενων που ανήκουν στην κοινότητα LGBTQ, η πρόσπάθεια γεφύρωσης του χάσματος γενεών που μπορεί να προκληθεί μεταξύ τον συναδέλφων και τέλος οι ίσες ευκαιρίες αναγνώρισης, εξέλιξης και αποκατάστασης, ανεξαρτήτως φύλου είναι οι βασικοί άξονες της στρατηγικής που ακολουθεί η Pfizer Ηellas σε θέματα Διαφορετικότητας, Ισότιμης Αντιμετώπισης και Συμπερίληψης.

Για την υλοποίηση των δράσεων DEI, στη Pfizer Hellas έχει δημιουργηθεί μια εθελοντική ομάδα εργαζόμενων την “Diversity, Equity& Inclusion Αct!on”, το έργο της οποίας έχει στόχο, όχι μόνο την ανάδειξη και την προώθηση της διαφορετικότητας, αλλά και την ενσωμάτωση όλων των κοινωνικών ομάδων στον εργασιακό χώρο, αλλά και στην κοινωνία ως σύνολο.

Εθελοντική ομάδα

«Στη Pfizer εργαζόμαστε καθημερινά όχι μόνο για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών αλλά και για να συμβάλλουμε στην αλλαγή των αντιλήψεων και των πεποιθήσεων που τροφοδοτούν περιορισμούς και προκαταλήψεις στο εργασιακό και κοινωνικό περιβάλλον. Μέσα από την εθελοντική ομάδα Diversity, Equity& Inclusion Αct!on προσπαθούμε να φτιάξουμε ένα εργασιακό περιβάλλον και μια κοινωνία καλύτερη για όλους χωρίς εξαιρέσεις.» ανέφερε η κα. Λία Μπερτσιάδου, Επικεφαλής της ομάδας «Diversity & Inclusion, Action!», Inflammation & Immunology Lead, Pfizer Greece-Cyprus- Malta.

Σχετικά με τη Pfizer: Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει καινοτόμα φάρμακα και εμβόλια.

Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρεία, συνεργαζόμαστε με υγειονομικούς, κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ