ΕπιχειρηματικάPfizer Band - Θήβα: Συναυλία στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών

Pfizer Band – Θήβα: Συναυλία στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών

- Advertisement -

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασε η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, για μία ακόμα φορά στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα.

Την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας γιόρτασε η Pfizer Hellas Band, η ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, για μία ακόμα φορά στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η φετινή συναυλία συνέπεσε με την εκεί παρουσία του Υφυπουργού Προστασίας του Πολίτη κ. Ανδρέα Νικολακόπουλου, ο οποίος συνεχάρη την μπάντα για το έργο της και παρακολούθησε μέρος της συναυλίας.

Πρόκειται για την 5η συναυλία της Pfizer Hellas Band στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, ενώ και με αυτή την αφορμή η Pfizer Hellas Band προσέφερε ψυχαγωγία και ένα ευχάριστο διάλειμμα στην καθημερινότητα των γυναικών που εκτίουν εκεί την ποινή τους.

Ο κ. Νίκος Χατζηνικολάου, Μέλος του Δ.Σ. της Pfizer Hellas, εμπνευστής και μέλος της Pfizer Hellas Band, ανέφερε σχετικά: «Έχει γίνει πλέον παράδοση να γιορτάζουμε στο Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα, αυτή την ημερομηνία ορόσημο τιμώντας ταυτόχρονα την ημέρα της Γυναίκας με γυναίκες που διανύουν μια πολύ δύσκολη περίοδο της ζωής τους. Η υποδοχή προς την μπάντα μας τόσο από τη διοίκηση όσο και τις γυναίκες που εκτίουν τη ποινή τους εκεί είναι ιδιαίτερα συγκινητική και επιβεβαιώνει αυτό που η Pfizer Hellas Band όρισε από την αρχή ως στόχο και αποστολή της, να προσφέρει χαρά και ψυχαγωγία σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες».

Σχετικά με τη Pfizer: Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει καινοτόμα φάρμακα και εμβόλια.

Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρεία, συνεργαζόμαστε με υγειονομικούς, κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ