ΕπιχειρηματικάPfizer Band: Στo κατάστημα κράτησης γυναικών Ελεώνα Θήβας

Pfizer Band: Στo κατάστημα κράτησης γυναικών Ελεώνα Θήβας

- Advertisement -

Μια ακόμα μεγάλη συναυλία πραγματοποίησε η Pfizer Hellas Band, η βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα.

Μια ακόμα μεγάλη συναυλία πραγματοποίησε η Pfizer Hellas Band, η βραβευμένη από την Ακαδημία Αθηνών ερασιτεχνική εθελοντική ορχήστρα των εργαζόμενων της Pfizer Hellas, στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα στη Θήβα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η συναυλία πραγματοποιήθηκε με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας και ήταν αφιερωμένη σε όλες τις γυναίκες – τροφίμους των φυλακών, που βιώνουν μια δύσκολη καθημερινότητα. Πρόκειται για την 4η μουσική εκδήλωση της Pfizer Ηellas Band στo κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, που με επιτυχία κάθε φορά στοχεύει στο να δημιουργεί μια ευχάριστη μουσική εμπειρία για τις έγκλειστες γυναίκες.

Στη συναυλία συμμετείχε ως guest η ερμηνεύτρια – τραγουδοποιός Ανδριάνα Μπάμπαλη, η οποία με τα τραγούδια της ενθουσίασε ακόμα περισσότερο το κοινό και πρόσθεσε μια ακόμα πιο εορταστική νότα στη βραδιά. Παράλληλα, τη συναυλία παρακολούθησε και η διακεκριμένη ιστορικός-δημοσιογράφος – χρονογράφος Ρέα Βιτάλη.

Ο Διευθυντής του τμήματος Ογκολογίας της Pfizer Hellas, εμπνευστής και μέλος της ορχήστρας, κ. Νίκος Χατζηνικολάου, σημείωσε: «Πάντα με χαρά τα μέλη της Pfizer Hellas Band συντονίζουμε δράσεις που στοχεύουν να κάνουν πιο όμορφη και χαρούμενη την καθημερινότητα των συμπολιτών μας που ανήκουν σε ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες. Για ακόμα μια φορά, και με μια σημαντική αφορμή την «Ημέρα της Γυναίκας» βρεθήκαμε
εδώ ξανά στo Κατάστημα Κράτησης Γυναικών Ελεώνα Θήβας, μαζί με εξαιρετικούς φίλους την κα. Μπάμπαλη και την κα. Βιτάλη, για να συμβάλλουμε όσο μπορούμε στην ψυχική ανάταση των γυναικών στις φυλακές. Η μουσική και η τέχνη είναι ο κατάλληλος δρόμος για να μπορούμε να ατενίζουμε όλοι το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία και ελπίδα».

Και αυτή η συναυλία εντάσσεται στο πρόγραμμα συναυλιών της Pfizer Hellas Band που συνεχίζει να υποστηρίζει ευαίσθητες κοινωνικά ομάδες με ιδιαίτερες μουσικές εκδηλώσεις προσφέροντάς τους ψυχαγωγία και χαρά.

Σχετικά με τη Pfizer: Καινοτομούμε για να αλλάξουμε τις ζωές των ασθενών

Στη Pfizer, χρησιμοποιούμε την επιστήμη και τους παγκόσμιους πόρους μας για τη βελτίωση της υγείας και της ευεξίας σε κάθε στάδιο της ζωής. Εργαζόμαστε για να θέσουμε τα πρότυπα όσον αφορά την ποιότητα, την ασφάλεια και την αξία στην ανακάλυψη, ανάπτυξη και παραγωγή φαρμάκων. Το διαφοροποιημένο χαρτοφυλάκιο προϊόντων υγείας που διαθέτουμε, περιλαμβάνει καινοτόμα φάρμακα και εμβόλια. Οι συνεργάτες της Pfizer στις αναπτυγμένες και τις αναπτυσσόμενες χώρες ασχολούνται καθημερινά με την προώθηση της καλής υγείας, της πρόληψης, της αντιμετώπισης και θεραπείας των ασθενειών που αποτελούν πρόκληση για την εποχή μας. Συνεπείς με την ευθύνη μας ως παγκόσμια πρωτοπόρος βιο-φαρμακευτική εταιρεία, συνεργαζόμαστε με υγειονομικούς, κυβερνητικούς και τοπικούς φορείς για τη βελτίωση της πρόσβασης σε αξιόπιστη, οικονομικά προσιτή υγειονομική περίθαλψη σε όλο τον κόσμο. Για περισσότερα από 150 χρόνια, η Pfizer εργάζεται για να κάνει τη διαφορά για όλους όσους βασίζονται σε εμάς.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ