ΕπιχειρηματικάΗ panDEMOnium σκόρπισε χαρά και συγκίνηση με την παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ»

Η panDEMOnium σκόρπισε χαρά και συγκίνηση με την παράσταση «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ»

- Advertisement -

Στο πλαίσιο της Κοινωνικής Υπευθυνότητας η θεατρική ομάδα panDEMOnium των εργαζομένων της DEMO ABEE προσφέρει… χαμόγελα στο ανθρώπινο δυναμικό της φαρμακοβιομηχανίας, “ανεβάζοντας” το καταξιωμένο έργο «ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ», στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Σε μια εκδήλωση που έμοιαζε με παιδικό πάρτυ, με ποπ κορν, παγωτά, μασκότ και μουσική, οι εργαζόμενοι της DEMO και τα παιδιά τους απόλαυσαν 9 συναδέλφους τους σε ρόλους κυκλώπων, λωτοφάγων, σειρήνων και πολλών ηρώων ακόμη.

Το καταξιωμένο έργο ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ της σπουδαίας Ξένιας Καλογεροπούλου, υπό τη σκηνοθετική καθοδήγηση του Περικλή Βασιλόπουλου πήρε σάρκα και οστά επί της σκηνής της DEMO και απέδειξε ότι ένα έργο, που γράφτηκε το 1981 συνεχίζει να είναι επίκαιρο και να συναρπάζει μικρούς και μεγάλους. Η ζωντάνια και η ενέργεια των 9 ηθοποιών, νίκησε ακόμη και τον καιρό που τους έκανε το χατίρι και δεν έβρεξε το βράδυ του Σαββάτου και έτσι μικροί και μεγάλοι απόλαυσαν το ταξίδι του ΟΔΥΣΣΕΒΑΧ, που ψάχνει να βρει το «Κυκλωλώτογοργοκιρκιλάριζο» και να επιστρέψει με ασφάλεια στην πατρίδα του, την «Ιθαγδάτη».

Η DEMO στο πλαίσιο της ενίσχυσης του εθελοντικού πνεύματος και της κοινωνικής υπευθυνότητας δημιούργησε την θεατρική ομάδα panDEMOnium πριν από ένα περίπου χρόνο με στόχο το ανέβασμα της παράστασης, αρχικά στους συναδέλφους και στα παιδιά τους και στη συνέχεια σε χώρους Παιδιατρικών Νοσηλευτικών Ιδρυμάτων και ΜΚΟ, καθώς ο χαρακτήρας της Θεατρικής Ομάδας της DEMO είναι αυτός της κοινωνικής προσφοράς.
Εκτός από τους εργαζόμενους «ηθοποιούς» πολλοί άλλοι εργαζόμενοι βοήθησαν με τα σκηνικά, τη μουσική, τα φώτα, τον ήχο και την προώθηση των παραστάσεων. Το θέατρο είναι ομαδική δουλειά και η DEMO σκοπεύει να έχει μια πρωτοπόρα ομάδα που θα προσφέρει χαρά και συγκίνηση εντός και εκτός εταιρείας. Αυτό εξάλλου τόνισε και το τέλος της παράστασης ο Πρόεδρος και Ιδρυτής της βιομηχανίας φαρμάκων κ. Σταύρος Δέμος ο οποίος αφού χειροκρότησε ζεστά τους ηθοποιούς είπε μεταξύ άλλων: «Αυτή είναι η δύναμη της DEMO. Εκτός από αθλητές (αναφερόμενος στην ομάδα του Μαραθωνίου που συνεισφέρει με τη συμμετοχή της στον Οργανισμό «MAKE A WISH) τώρα και μια άλλη ομάδα κάνει την εμφάνισή της, έτοιμη να προσφέρει χαρά, αισιοδοξία και παιχνίδι στα μικρά παιδιά ΜΚΟ και νοσοκομείων. Σας θαύμασα και για την επιλογή του έργου αλλά και για την εκτέλεσή του, που ήταν ισάξια με αυτή επαγγελματιών που έχουν χρόνια εμπειρία»
Το παιδικό θέατρο είναι μια δύσκολη υπόθεση. Τα παιδάκια που δεν κουνήθηκαν από την θέση τους και που συμμετείχαν ενεργά στο έργο, ήταν το πιο ζεστό και αληθινό μπράβο για όλη την panDEMOnium.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ