ΕπιχειρηματικάΝίκος Λιάσης: Τιμητική βράβευση του γιατρού στα Salus Index Awards

Νίκος Λιάσης: Τιμητική βράβευση του γιατρού στα Salus Index Awards

- Advertisement -

Ο ιατρός αγγειολόγος – ακτινολόγος Δρ Νίκος Λιάσης, MD, PhD, Επιστημονικός Διευθυντής Affidea Ψυχικού, Μέλος του Γνωμοδοτικού Επιστημονικού Συμβουλίου του Ομίλου Affidea, Αντιπρόεδρος της Ελληνικής Αγγειολογικής Εταιρείας και Διδάκτωρ του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου, ήταν ένας από τους βραβευθέντες εκπροσώπους του ιατρικού κόσμου που διακρίθηκαν για το επιστημονικό τους έργο στα φετινά Salus Index Awards 2019.

Ο ιατρός αγγειολόγος - ακτινολόγος Δρ Νίκος Λιάσης, MD, PhD, Επιστημονικός Διευθυντής Affidea Ψυχικού, Μέλος του Γνωμοδοτικού Επιστημονικού Συμβουλίου του Ομίλου Affidea

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Κορυφαίες προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου, της έρευνας και των συλλόγων ασθενών τιμήθηκαν στην εκδήλωση Επιχειρηματικής Αριστείας «Salus Index Awards 2019». Η εκδήλωση διεξήχθη την Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2019 στο Ξενοδοχείο Grande Bretagne της Αθήνας υπό την αιγίδα του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) και της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ).

Φέτος, εκτός από τους εκπροσώπους της επιχειρηματικής κοινότητας στον Τομέα Υγεία – Φάρμακο – Ομορφιά, οι φερώνυμες διακρίσεις αριστείας δόθηκαν και σε σημαίνουσες προσωπικότητες του ιατρικού κόσμου που διακρίθηκαν για τις επιστημονικές τους επιδόσεις.

Την τιμητική διάκριση παρέλαβε ο κ. Λιάσης από τον επικεφαλής του εκδοτικού οργανισμού New Times Publishing κ. Σπύρο Κτενά, σε μία ιδιαίτερα συγκινητική τελετή.

Ποιος είναι ο Δρ. Νίκος Λιάσης

Ο Δρ. Νίκος Λιάσης είναι μέλος πολλών ελληνικών, ευρωπαϊκών και διεθνών επιστημονικών εταιρειών, μεταξύ των οποίων και ιδρυτικό μέλος της Hellenic Society of Lemphology. Έχει δημοσιεύσεις σε πολλά ελληνικά και ξένα περιοδικά και συμμετείχε στην έκδοση και συγγραφή ιατρικών συγγραμμάτων. Έχει υπάρξει προσκεκλημένος ομιλητής σε πολλά παγκόσμια και εγχώρια συνέδρια. Διδάσκει σε μεταπτυχιακά προγράμματα της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας και του ΕΚΠΑ. Ταυτόχρονα αναπτύσσει και έντονα κοινωνική δράση. Συμμετέχει σε εξορμήσεις σε νησιά της άγονης γραμμής με την εθελοντική ομάδα +πλευση (Σύμπλευση) προσφέροντας τις υπηρεσίες του.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν και προσφώνησαν ο Υφυπουργός Υγείας Βασίλης Κοντοζαμάνης, ο τ. Υπουργός Υγείας Παναγιώτης Κουρουμπλής, ο Πρόεδρος ΔΣ της Εθνικής Ασφαλιστικής και Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών κ. Χριστόφορος Σαρδελής, ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) κ. Ολύμπιος Παπαδημητρίου, ο Εντεταλμένος Σύμβουλος της Πανελλήνιας Ένωσης Φαρμακοβιομηχανίας (ΠΕΦ) κ. Βασίλης Πενταφράγκας, ο Πρόεδρος του Pharma Innovation Forum κ. Μάκης Παπαταξιάρχης και εκπρόσωποι του επιχειρηματικού, ιατρικού και δημοσιογραφικού κόσμου.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ