ΕπιχειρηματικάJohnson: Κορυφαίος Εργοδότης για 2η συνεχή χρονιά - Η διάκριση

Johnson: Κορυφαίος Εργοδότης για 2η συνεχή χρονιά – Η διάκριση

- Advertisement -

Για ακόμη μία χρονιά, η Johnson & Johnson βραβεύτηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα από το Top Employers Institute, τον παγκόσμιο οργανισμό που αναγνωρίζει την αριστεία στις πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού.

Για ακόμη μία χρονιά, η Johnson & Johnson βραβεύτηκε ως Κορυφαίος Εργοδότης στην Ελλάδα από το Top Employers Institute, τον παγκόσμιο οργανισμό που αναγνωρίζει την αριστεία στις πρακτικές Ανθρώπινου Δυναμικού.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Μετά από ενδελεχή αξιολόγηση των προγραμμάτων και των πολιτικών της εταιρείας, σημειώθηκε σημαντική πρόοδος 5,6% σε σχέση με το 2022 και βελτίωση σε συνολικά 13 κατηγορίες αξιολόγησης. Ανάμεσά τους, ξεχωρίζουν οι κατηγορίες που αφορούν στη Βιωσιμότητα, το Οn-boarding νέων εργαζομένων, την Επιμόρφωση και Ανάπτυξη, τις Ευκαιρίες Καριέρας και τη Διατήρηση Ισορροπίας μεταξύ επαγγελματικής και προσωπικής ζωής.

Πιστή στις αξίες της ηθικής, της διαφάνειας, της συμπερίληψης και της ισότητας και με σεβασμό στους ανθρώπους της, η Johnson & Johnson εργάζεται συνεχώς για την περαιτέρω ανάπτυξη ενός πρότυπου εργασιακού περιβάλλοντος. Στοχεύοντας ψηλά και μεριμνώντας για τη βελτίωση της εργασιακής εμπειρίας, συγκέντρωσε βαθμολογία 100% σε σημαντικές κατηγορίες, όπως οι Αξίες & ο Σκοπός, η Εργασιακή Δέσμευση, η Εταιρική Στρατηγική και η Ηθική & Ακεραιότητα.

Η κυρία Ζέττα Κοτρώτσου, J&J One HR leader for Greece, δήλωσε: «Οι άνθρωποι μας βρίσκονται στο κέντρο της στρατηγικής μας για ένα ακόμη πιο υγιές εργασιακό περιβάλλον. Η διάκριση από το Top Employers Institute είναι ανεκτίμητης αξίας για εμάς, αφού επιβραβεύει την προσπάθεια μας να γίνουμε καλύτεροι για τους ίδιους μας τους ανθρώπους. Φέτος, καταφέραμε να βελτιωθούμε σε σημαντικούς τομείς, όπως η βιωσιμότητα, η εκπαίδευση, η στρατηγική και δεσμευόμαστε για ακόμα καλύτερα αποτελέσματα.»

Σχετικά με την Johnson & Johnson

Στην Johnson & Johnson, πιστεύουμε ότι η καλή υγεία αποτελεί θεμέλιο ποιότητας ζωής, μίας ακμάζουσας κοινωνίας και της συνεχούς προόδου. Γι’ αυτό για περισσότερα από 130 χρόνια, στόχος μας είναι η φροντίδα των ανθρώπων κάθε ηλικίας και σε κάθε στάδιο της ζωής τους. Ως η μεγαλύτερη εταιρεία φροντίδας υγείας στον κόσμο, δεσμευόμαστε να λειτουργούμε πάντα για το κοινό καλό. Προσπαθούμε να βελτιώνουμε την πρόσβαση των ασθενών σε θεραπείες, να δημιουργούμε υγιέστερες κοινωνίες προτάσσοντας υγιή νου, σώμα και περιβάλλον διαθέσιμο σε όλους, παντού. Συνδυάζουμε την καρδιά, την επιστήμη και την εφευρετικότητά μας για να αλλάξουμε ριζικά την πορεία της υγείας για την ανθρωπότητα.

Σχετικά με την Πιστοποίηση από το «Top Employers Institute»

Το πρόγραμμα του ανεξάρτητου Ινστιτούτου «Top Employers» πιστοποιεί οργανισμούς με βάση τα αποτελέσματα της Έρευνας Βέλτιστων Πρακτικών HR. Η έρευνα καλύπτει 20 θέματα, όπως Στρατηγική Ανθρώπινου Δυναμικού, Διαχείριση Ταλέντου, Εργασιακό Περιβάλλον, Απόκτηση Ταλέντου, Μάθηση, Ευημερία, Διαφορετικότητα & Ένταξη και άλλα. Πρόκειται για ένα πρόγραμμα πιστοποίησης που έχει αναδείξει περισσότερους από 1.850 οργανισμούς σε 123 χώρες/περιοχές και λειτουργεί σαν εργαλείο εξέλιξης, καθώς τους επιτρέπει να αξιολογούνται για να βελτιώνουν το περιβάλλον εργασίας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ