ΕπιχειρηματικάΊδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος: Δωρεά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος: Δωρεά στο Νοσοκομείο Μυτιλήνης

- Advertisement -

Με την ευγενική δωρεά του κοινωφελούς Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο», του κεντρικού νοσοκομείου του νησιού που εξυπηρετεί ταυτόχρονα πολλές ανάγκες υγείας των κατοίκων, όχι μόνο της Μυτιλήνης, αλλά και των παραπλήσιων νησιών.

Με την ευγενική δωρεά του κοινωφελούς Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», ολοκληρώθηκε η αναβάθμιση του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης «Βοστάνειο», του κεντρικού νοσοκομείου του νησιού που εξυπηρετεί ταυτόχρονα πολλές ανάγκες υγείας των κατοίκων, όχι μόνο της Μυτιλήνης, αλλά και των παραπλήσιων νησιών.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πλέον οι κάτοικοι της Μυτιλήνης θα μπορούν να απολαμβάνουν περισσότερες υπηρεσίες υγείας και πρόληψης, χωρίς να χρειάζεται να ταξιδεύουν μακριά – ακόμα και μέχρι την Αθήνα – προκειμένου να λάβουν την απαραίτητη φροντίδα.

Η ιδιαίτερη αυτή προσφορά από το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» περιλαμβάνει ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό υψηλής τεχνολογίας, και συγκεκριμένα ενίσχυσε την Ουρολογική Μονάδα, τη Μονάδα Ωτορινολαρυγγολογίας και το Φαρμακείο του Νοσοκομείου. Ειδική αναφορά πρέπει να γίνει στο εξειδικευμένο laser λιθοτριψίας που απέκτησε το Νοσοκομείο Μυτιλήνης, με το οποίο πλέον, οι Ιατροί της Ουρολογικής Κλινικής του Νοσοκομείου αφού ολοκλήρωσαν τη σχετική εκπαίδευση, εξυπηρετούν ασθενείς που έπρεπε να μεταβούν στην Αθήνα προκειμένου να κάνουν αντίστοιχη θεραπεία.

Αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας

Ο Πρόεδρος του Ιδρύματος «Παύλος Γιαννακόπουλος», κ. Δημήτρης Π. Γιαννακόπουλος ανέφερε σχετικά με την δωρεά αυτή: «Πρόκειται για μία από τις πιο μεγάλες πρωτοβουλίες που έχει αναλάβει το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» ως τώρα και είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που τόσο η Διοίκηση του Βοστάνειου Νοσοκομείου Μυτιλήνης, όσο και ο κόσμος του νησιού, την αγκάλιασαν και απολαμβάνουν πλέον αναβαθμισμένες υπηρεσίες υγείας. Συνεχίζουμε να στηρίζουμε την υγεία και την ευημερία των συμπολιτών μας στη νησιωτική Ελλάδα, με αλληλεγγύη, ήθος και μέριμνα».

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Γενικού Νοσοκομείου Μυτιλήνης, κ. Γεώργιος Καμπούρης και τα μέλη του Δ.Σ. εξέφρασαν τις θερμές ευχαριστίες τους στο Πρόεδρο του Ιδρύματος, κ. Δημήτρη Π. Γιαννακόπουλο για την ευγενική του δωρεά, ενώ ο κ. Καμπούρης σημείωσε: «Πρόκειται για μία προσφορά που αναβαθμίζει σημαντικά το επίπεδο ιατρικής υποστήριξης, συμβάλλοντας στην βελτίωση της ιατρικής περίθαλψης προς τους κατοίκους του τόπου μας. Οι ανωτέρω αξιέπαινες πράξεις συνεισφοράς, αλληλεγγύης και ανθρωπισμού, μας συγκινούν και μας δίνουν δύναμη να συνεχίσουμε με επιτυχία τις προσπάθειές μας για το καλό του τόπου μας».

Το Ίδρυμα Παύλος Γιαννακόπουλος προωθεί το ιδεώδες του αθλητισμού, τη διάδοση της σωματικής αγωγής και θέλει να συμβάλει στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων αθλητικών χώρων και εκπαίδευσης σε όλη τη χώρα. Από την ίδρυσή του έως και σήμερα, έχει αναλάβει μια σειρά από έργα για την υγεία, την εκπαίδευση και τον πολιτισμό σε όλη την Ελλάδα, ενώ θα παρέχει και σημαντικές υποτροφίες σε ετήσια βάση για ανώτατες σχολές του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών. Νέες πρωτοβουλίες ανακοινώνονται συνεχώς, ενώ παραμένει διαθέσιμο για όποιον επιθυμεί να συμβάλλει στο έργο του, είτε πρόκειται για ιδιώτες, είτε φορείς ή άλλους οργανισμούς, διασφαλίζοντας ότι οι δράσεις, τα προγράμματα και οι ενισχύσεις που θα υλοποιούνται, θα ανταποκρίνονται στις ανάγκες της κοινωνίας.

Σχετικά με το Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος»:

Το κοινωφελές Ίδρυμα «Παύλος Γιαννακόπουλος» ιδρύθηκε εις μνήμην του αλησμόνητου Παύλου Γιαννακόπουλου, με σκοπό την υποστήριξη και προώθηση του αθλητικού ιδεώδους, της υγείας, της παιδείας, καθώς και η προαγωγή του πολιτισμού, της περιβαλλοντικής συνείδησης και της αειφόρου ανάπτυξης, άξονες που αντικατοπτρίζουν τα ευρύτερα ενδιαφέροντα που είχε ο Παύλος Γιαννακόπουλος, καθώς και τους τομείς στους οποίους διακρίθηκε στη ζωή του.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ