ΕπιχειρηματικάΗ AMGEN διακρίνεται ως μια από τις Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρείες

Η AMGEN διακρίνεται ως μια από τις Πιο Αξιοθαύμαστες Εταιρείες

- Advertisement -

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η AMGEN Ελλάδος βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά μεταξύ των εταιρειών που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και το κοινωνικό τους αποτύπωμα, κατακτώντας την 17η θέση στη λίστα “Most Admired Companies in Greece 2024” στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που διοργανώνει το FORTUNE σε συνεργασία με την KPMG.

Με μεγάλη χαρά ανακοινώνουμε ότι η AMGEN Ελλάδος βρίσκεται για ακόμα μια χρονιά μεταξύ των εταιρειών που ξεχωρίζουν για την καινοτομία, την εξωστρέφεια και το κοινωνικό τους αποτύπωμα, κατακτώντας την 17η θέση στη λίστα “Most Admired Companies in Greece 2024” στο πλαίσιο της μεγάλης έρευνας που διοργανώνει το FORTUNE σε συνεργασία με την KPMG.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η έρευνα αυτή, η οποία πραγματοποιείται τα τελευταία 10 χρόνια στην Ελλάδα, βασίζεται στα κριτήρια και τη μεθοδολογία του αμερικανικού Fortune, και αποτελεί την πιο αντικειμενική και έγκυρη μέτρηση της εταιρικής φήμης στη χώρα.

Η συμμετοχή στην ψηφοφορία φέτος ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, με περισσότερα από 2.000 C-Level στελέχη από 422 εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα και παρουσιάζουν κύκλο εργασιών άνω των 50 εκατ. ευρώ. Αυτό μας γεμίζει με περηφάνια, καθώς η δέσμευσή μας και η αφοσίωση των ανθρώπων μας για την υλοποίηση πρωτοβουλιών που ωφελούν την ελληνική οικονομία και κοινωνία αναγνωρίζεται από στελέχη εταιρειών σε όλους τους κλάδους.

Επιπλέον, αυτή τη χρονιά, η βράβευση των Πιο Αξιοθαύμαστων Επιχειρήσεων του 2024 συνοδεύτηκε και από τη βράβευση του Hall of Fame, δηλαδή των εταιρειών που διακρίθηκαν με συνέπεια για τουλάχιστον 3 χρόνια στο ΤΟΡ20 της έρευνας. Το γεγονός ότι η AMGEN είναι μία από αυτές τις εταιρείες, διακριθείσα για 3 χρονιές ανάμεσα στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις της Ελλάδας, αποτελεί αναγνώριση της αφοσίωσης και της δέσμευσής μας προς όλους τους stakeholders μας: εργαζόμενους, συνεργάτες, προμηθευτές, ασθενείς και κοινωνία.

Ο κ. Χρήστος Μπούκης, Διευθυντής Εξωτερικών Υποθέσεων της Amgen Ελλάδος, δήλωσε μετά την παραλαβή του βραβείου: «Για ακόμη μια χρονιά, η Amgen συγκαταλέγεται στις 20 πιο αξιοθαύμαστες επιχειρήσεις στην Ελλάδα. Επιπλέον τιμάται με μια θέση στο Hall of Fame 2024, και οι δυο αυτές διακρίσεις που μας γεμίζουν υπερηφάνεια. Η αποστολή μας παραμένει σταθερή: να είμαστε στην υπηρεσία των ασθενών. Η ισχυρή κουλτούρα μας, η αφοσίωση στις αξίες μας και η επένδυση στους ανθρώπους μας, αποτελούν κινητήρια δύναμη για την καινοτομία, την συνεργασία και τον ουσιαστικό αντίκτυπο στη ζωή των ασθενών.»

Σχετικά με την Amgen

Η Amgen, με γνώμονα την επικέντρωση της στα θεραπευτικά οφέλη που μπορεί να προσφέρει η βιολογία στους ασθενείς που πάσχουν από σοβαρές ασθένειες, εστιάζεται στην ανακάλυψη, την ανάπτυξη, την παραγωγή και διάθεση καινοτόμων θεραπειών. Η προσέγγιση αυτή, μέσω της χρήσης εργαλείων όπως η προηγμένη ανθρώπινη γενετική, στοχεύει στη διαλεύκανση της πολυπλοκότητας της νόσου και την κατανόηση των βασικών αρχών της ανθρώπινης βιολογίας.

Η Amgen, επικεντρώνεται σε θεραπευτικές περιοχές όπου εντοπίζεται ακάλυπτη ιατρική ανάγκη, αξιοποιώντας την πολύχρονη εξειδίκευση και βαθιά γνώση της παραγωγής βιολογικών παραγόντων προς όφελος της βελτίωσης της ζωής των ασθενών. Πρωτοπόρος στο χώρο της βιοτεχνολογίας και της έρευνας από το 1980, η Amgen αποτελεί σήμερα τη μεγαλύτερη ανεξάρτητη εταιρεία βιοτεχνολογίας παγκοσμίως, με θεραπείες που έχουν βοηθήσει εκατομμύρια ασθενείς σε όλο τον κόσμο, αναπτύσσοντας παράλληλα ένα από τα πιο πρωτοποριακά χαρτοφυλάκια νέων μορίων στη βιοφαρμακευτική βιομηχανία με δυναμική να οδηγήσουν σε νέες, επαναστατικές θεραπευτικές προσεγγίσεις στην μελλοντική αντιμετώπιση σοβαρών ασθενειών.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ