ΕπιχειρηματικάH Janssen στηρίζει τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

H Janssen στηρίζει τον οργανισμό Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος)

- Advertisement -

H Janssen Ελλάδος, φαρμακευτική εταιρεία του ομίλου Φροντίδας Υγείας Johnson & Johnson, υποστηρίζοντας το έργο του Οργανισμού Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), υιοθέτησε και πραγματοποίησε την ευχή του μικρού Σπύρου, ο οποίος σε μία τελετή-έκπληξη στο πλαίσιο της διοργάνωσης του Ράλι Ακρόπολις, παρέλαβε το ηλεκτρονικό αυτοκίνητο που είχε ευχηθεί.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η στήριξη στον Οργανισμό Make-A-Wish (Kάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), και η πρόσκληση προς τους εργαζομένους της εταιρείας να συνδράμουν για να πραγματοποιηθεί το όνειρο ενός παιδιού, αποτέλεσε μία ακόμη εθελοντική δράση της Janssen Ελλάδος.

Το Make-A-Wish έχει παρουσία σε πάνω από 50 χώρες και περισσότερους από 40.000 εθελοντές παγκοσμίως. Εκπληρώνει τις ευχές παιδιών που πάσχουν από πολύ σοβαρές ασθένειες. Το ποσό που συγκεντρώθηκε από τους εργαζόμενους-εθελοντές της Janssen Ελλάδος διατέθηκε για την υιοθεσία της ευχής του μικρού Σπύρου. Ο μικρός Σπύρος, που πάσχει από το σύνδρομο Wiskott-Aldrich και ευχήθηκε να αποκτήσει ένα ηλεκτροκίνητο αυτοκίνητο.

Κοινωνική προσφορά Janssen4Good

Η Janssen Ελλάδος, διακρίθηκε πρόσφατα για το πρόγραμμα εθελοντισμού και κοινωνικής προσφοράς ‘Janssen4Good’ στα Responsible Business Awards. Η εταιρεία πραγματοποιεί με συνέπεια κοινωφελείς δράσεις που παράλληλα ενδυναμώνουν και εγκαθιστούν την κουλτούρα αλληλεγγύης των εργαζομένων της.

Η ενέργεια στήριξης του Make-A-Wish διοργανώθηκε με αφορμή τον εορτασμό του ‘CREDO DAY’ της εταιρείας. Το CREDO DAY αποτυπώνει τη δέσμευσή της για τη στήριξη των κοινωνιών και των συνανθρώπων σε ανάγκη.

Ο κος Μάκης Παπαταξιάρχης, Διευθύνων Σύμβουλος Janssen Ελλάδος, δήλωσε σχετικά: «Το ‘ΠΙΣΤΕΥΩ’ μας, η ηθική και στρατηγική πυξίδα της εταιρείας μας, εμπεριέχει με εξέχοντα τρόπο τις αξίες και τη δέσμευση όλων μας προς τις κοινότητες στις οποίες ζούμε και εργαζόμαστε. Η στήριξη του οργανισμού Make-A-Wish αποτελεί μία ακόμη δράση εθελοντισμού. Επιβεβαιώνει την προσήλωσή μας, με συνέπεια και συνέχεια, στο υπέρτατο καθήκον μας, που είναι να προσφέρουμε ελπίδα και ένα καλύτερο μέλλον στους συνανθρώπους μας».

Η κα Σάντρα Ζαφειρακοπούλου, Γενική Διευθύντρια του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος), δήλωσε: «Ευχαριστούμε θερμά την Janssen Ελλάδος που στηρίζει έμπρακτα το έργο του Οργανισμού μας με την υιοθεσία της ευχής του μικρού Σπύρου. Η φιλοσοφία μας είναι να δίνουμε δύναμη και κουράγιο στους μικρούς ασθενείς. Δίνουν ένα τόσο δύσκολο αγώνα κατά τη διάρκεια των πιο όμορφων χρόνων της ζωής τους, την παιδική ηλικία. Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που η προσπάθειά μας βρίσκει συνοδοιπόρο την Janssen».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ