ΕπιχειρηματικάH Astellas υποστηρικτής των «Patient Initiative Award» στα Prix Galien Greece

H Astellas υποστηρικτής των «Patient Initiative Award» στα Prix Galien Greece

- Advertisement -

Ως Υποστηρικτής των «Patient Initiative Award», των βραβείων που αφορούν τους Συλλόγους Ασθενών, συμμετείχε η Αstellas Hellas στο πλαίσιο της Τελετής Απονομής των Βραβείων Φαρμακευτικής Καινοτομίας Prix Galien Greece 2019.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Τα «Patient Initiative Award» έχουν ως στόχο την ενδυνάμωση της συμμετοχής και την ενίσχυση του ρόλου των Συλλόγων Ασθενών. Το βραβείο στην κατηγορία «αποτελεσματικότερη διαπραγμάτευση με τους φορείς» απένειμε ο κ. Χάρης Ναρδής, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Astellas Pharmaceuticals Ελλάδας, Κύπρου και Μάλτας, ενώ ο Dr. Albert Bourla, Global CEO της Pfizer Inc απένειμε το βραβείο για την «καλύτερη καμπάνια επικοινωνίας και ενημέρωσης του κοινού».

«Ως εκπρόσωπος της εταιρείας Astellas Pharmaceuticals και ως θεσμικός εκπρόσωπος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδας (ΣΦΕΕ), δεσμεύομαι ότι η Καινοτόμος Φαρμακευτική Βιομηχανία θα παραμείνει αρωγός στις προσπάθειες των Συλλόγων Ασθενών», τόνισε ο κ. Χάρης Ναρδής. «Στην Astellas παραμένουμε αφοσιωμένοι στους ασθενείς, αναπτύσσοντας καινοτόμες και αποτελεσματικές θεραπείες και θα συνεχίσουμε να καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ικανοποιούμε τις ανάγκες τους».

Κάθε χρόνο, τα βραβεία Prix Galien Greece που θεωρούνται από την φαρμακευτική βιομηχανία ισότιμα με τα βραβεία Νόμπελ, αποτελούν την υψηλότερη διάκριση στην φαρμακευτική έρευνα και ανάπτυξη και αποδίδουν τα εύσημα στα πιο σημαντικά φάρμακα και θεραπείες που εισήχθησαν στην αγορά καθώς και στα επιτεύγματα της καλύτερης ερευνητικής ομάδας στη φαρμακευτική βιομηχανία.

Απονομή του βραβείου «Patient Initiative Award» στο Σύλλογο Ασθενών Ήπατος «Προμηθέας» από τον κ. Χάρη Ναρδή, Πρόεδρο και Διευθύνων Σύμβουλο της Astellas Pharmaceuticals Ελλάδας, Κύπρου & Μάλτας.
Σχετικά με την Astellas

Η Astellas Pharma Inc., με έδρα στο Τόκιο της Ιαπωνίας, είναι μία εταιρία αφοσιωμένη στη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε όλον τον κόσμο. Παρέχει καινοτόμα και αξιόπιστα φαρμακευτικά προϊόντα.

Σχετικά με την Astellas Pharma Europe Ltd.

Η Astellas Pharma Europe Ltd. δραστηριοποιείται σε 40 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή και την Αφρική. Αποτελεί την περιφερειακή επιχείρηση της Astellas Pharma Inc. που εδρεύει στο Τόκιο. Η Astellas είναι μία φαρμακευτική εταιρεία που έχει δεσμευτεί για τη βελτίωση της υγείας των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Μέσω της διάθεσης καινοτόμων και αξιόπιστων φαρμακευτικών προϊόντων. Ο οργανισμός είναι επικεντρωμένος σε δραστηριότητες Ε&Α και μάρκετινγκ πολύ υψηλού επιπέδου προκειμένου να συνεχίσει να αναπτύσσεται στην παγκόσμια αγορά φαρμακευτικών προϊόντων.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ