ΕπιχειρηματικάGE HealthCare: BioGEnce και η βιοϊατρική τεχνολογία στην Ελλάδα

GE HealthCare: BioGEnce και η βιοϊατρική τεχνολογία στην Ελλάδα

- Advertisement -

Η GE HealthCare (Nasdaq: GEHC) είχε την χαρά να διοργανώσει το “BioGEnce”, στις 30-31 Μαΐου, στην Αθήνα και στις 6-7 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη. Πρόκειται για ενημερωτικές εκδηλώσεις με επίκεντρο την βιοϊατρική τεχνολογία, οι οποίες πραγματοποιήθηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά και συγκέντρωσαν περισσότερους από 120 συμμετέχοντες από όλη τη χώρα.

Η GE HealthCare (Nasdaq: GEHC) είχε την χαρά να διοργανώσει το “BioGEnce”, στις 30-31 Μαΐου, στην Αθήνα και στις 6-7 Ιουνίου, στη Θεσσαλονίκη

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Το BioGEnce απευθύνεται σε μηχανικούς βιοϊατρικής τεχνολογίας, με σκοπό την ενημέρωσή τους και την εξοικείωσή τους με τις σύγχρονες τεχνολογίες και εξελίξεις στην ιατρική απεικόνιση και με τις υπηρεσίες διαχείρισης ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε παρουσιάσεις – από εξειδικευμένο προσωπικό της GE HealthCare – ιατρικών μηχανημάτων αιχμής και νέων τεχνολογιών με έμφαση στην χρήση Τεχνητής Νοημοσύνης για την αποτελεσματική και αποδοτική διαχείριση της τεχνολογίας. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε μία εποικοδομητική εκπαιδευτική εκδήλωση, μία μοναδική ευκαιρία ανταλλαγής γνώσεων και βέλτιστων πρακτικών.

«Είμαι ενθουσιασμένη που συμμετείχα στο BioGEnce, το οποίο παρείχε πολύτιμες γνώσεις για τις εξελίξεις στη βιοϊατρική τεχνολογία», σημείωσε η κα. Αγγελική Παύλου, Προϊσταμένη Βιοϊατρικής Τεχνολογίας Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.

«Η θεματολογία του σεμιναρίου ήταν συστηματικά οργανωμένη, στοχευμένη σε καίρια θέματα των καταιγιστικών εξελίξεων στον τομέα της βιοϊατρικής τεχνολογίας. Η παρουσίαση του εξοπλισμού ήταν πλήρης, αναλυτική και ταυτόχρονα πολυδιάστατη. Οι υψηλά καταρτισμένοι ομιλητές ανταποκρίθηκαν στις προσδοκίες των συμμετεχόντων και συνέβαλλαν στην διεύρυνση των γνώσεων τους. Η όλη διοργάνωση ήταν υποδειγματική», είπε ο κ. Γεράσιμος Τίτιλας, Προϊστάμενος Βιοϊατρικής Τεχνολογίας του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό του κ. Σπυρίδωνα Γκίκα, Προέδρου και Γενικού διευθυντή της GE HealthCare Ελλάδας & Κύπρου, ενώ ακολούθησαν ομιλίες με ειδικά θέματα όπως Γενικοί Ακτινολογικοί Υπέρηχοι, Μαστογραφία – Automated Breast Ultrasound (ABUS), Ακτινολογικά Συστήματα, Αξονική Τομογραφία, Πυρηνική Ιατρική, Μαγνητική Τομογραφία, Ψηφιακές Λύσεις & Τεχνική Υποστήριξη, Απομακρυσμένες Υπηρεσίες και Τεχνική Εκπαίδευση, Επεκτασιμότητα, Αναβαθμισιμότητα και Βιωσιμότητα της Ιατρικής Τεχνολογίας.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι που καλωσορίσαμε περισσότερους από εκατό μηχανικούς βιοϊατρικής τεχνολογίας και σχετικούς επαγγελματίες από όλη τη χώρα στο BioGEnce», δήλωσε ο κ. Σπυρίδων Γκίκας. «Αυτή η εκδήλωση αποτελεί μια πρώτης τάξης ευκαιρία να ενημερώσουμε τους συμμετέχοντες σχετικά με τις νέες τάσεις στην ιατρική απεικόνιση, την ανάπτυξη τεχνολογίας με βάση την καινοτομία αλλά και τις σύγχρονες υπηρεσίες υποστήριξης με στόχο μια ολοκληρωμένη διαχείριση ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού».

Σχετικά με την GE HealthCare

Η GE HealthCare είναι μια κορυφαία εταιρεία ιατρικής τεχνολογίας, διαγνωστικών φαρμακευτικών μέσων και πρωτοποριακών ψηφιακών λύσεων παγκοσμίως.

Είναι αφοσιωμένη στην παροχή ολοκληρωμένων λύσεων, υπηρεσιών και εφαρμογών ανάλυσης δεδομένων που αυξάνουν την αποδοτικότητα των νοσοκομείων, την αποτελεσματικότητα των κλινικών ιατρών, την ακρίβεια των θεραπειών, και βελτιώνουν την υγεία και την ικανοποίηση των ασθενών.

Εξυπηρετώντας ασθενείς και παρόχους υγείας για περισσότερα από 125 χρόνια, η GE HealthCare προάγει την εξατομικευμένη, διασυνδεδεμένη και αποτελεσματική φροντίδα, απλοποιώντας ταυτόχρονα τη διαδρομή των ασθενών σε όλη την πορεία της περίθαλψής τους. Οι επιχειρηματικοί μας κλάδοι της Ιατρικής Απεικόνισης, Υπερηχοτομογραφίας, των λύσεων Φροντίδας Ασθενών και των Διαγνωστικών Φαρμακευτικών μέσων συμβάλλουν από κοινού στη βελτίωση της φροντίδας των ασθενών από τη διάγνωση έως τη θεραπεία και την παρακολούθηση. Είμαστε μια επιχείρηση αξίας 19,6 δισεκατομμυρίων δολαρίων με 51.000 εργαζόμενους που εργάζονται για τη δημιουργία ενός κόσμου, όπου η παροχή υπηρεσιών υγείας δεν γνωρίζει όρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ