ΕπιχειρηματικάΕκλογές ΣΕΒ: Στο ΔΣ ο Θ. Τρύφων - Το ποσοστό της Ιουλίας...

Εκλογές ΣΕΒ: Στο ΔΣ ο Θ. Τρύφων – Το ποσοστό της Ιουλίας Τσέτη

- Advertisement -

Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος εξελέγη νέος πρόεδρος του ΣΕΒ, με ποσοστό 76,6% επί των 551 έγκυρων ψηφοδελτίων ενώ κυρία Ιουλία Τσέτη, η οποία ήταν επίσης υποψήφια, έλαβε το 23,7%.

Ο κ. Σπύρος Θεοδωρόπουλος εξελέγη νέος πρόεδρος του ΣΕΒ, με ποσοστό 76,6% επί των 551 έγκυρων ψηφοδελτίων ενώ κυρία Ιουλία Τσέτη, η οποία ήταν επίσης υποψήφια, έλαβε το 23,7%.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Αναφορικά με την διεξαγωγή εκλογών για πρώτη φορά στον ΣΕΒ μετά από 117 χρόνια από την ίδρυση του φορέα, η κυρία Ιουλία Τσέτη, δήλωσε: «Ευχαριστώ όλες και όλους για την υποστήριξή σας. Ο ουσιαστικός σκοπός επιτεύχθηκε, με την διεξαγωγή εκλογών για πρώτη φορά στα 117 χρόνια από την ίδρυση του φορέα. Άνοιξε ένας δρόμος καταστατικά δημοκρατικών διαδικασιών και δημιουργήθηκε μία παρακαταθήκη για κάθε επιχειρηματία που θα θελήσει να διεκδικήσει συμμετοχή στο εκλέγειν και εκλέγεσθαι. Πλέον είναι ευθύνη όλων η ενεργός συμμετοχή στην καθημερινότητα του φορέα, προκειμένου να πάμε τον ΣΕΒ εκεί που του αξίζει. Έτσι θα κάνουμε το «Μαζί», πράξη. Στην καθημερινότητα».

Τα μέλη του νέου ΔΣ του Συνδέσμου που εξελέγησαν είναι οι:

Αντιπρόεδροι: Ράνια Αικατερινάρη, Ευτύχιος Βασιλάκης, Ανδρέας Σιάμισιης
Γενικός Γραμματέας: Αλεξάνδρα Παπαλεξοπούλου

Ταμίας: Μάρκος Βερέμης

Μέλη:

Πέγκυ Αντωνάκου,
Καλλίνικος Καλλίνικος,
Νάγια Καλογεράκη,
Ιωάννης Καραγιάννης,
Νικόλαος Καυκάς,
Πάνος Κυριακόπουλος,
Φίλιππα Μιχάλη,
Αριστοτέλης Παντελιάδης,
Γεώργιος Περιστέρης,
Κυριάκος Σαμπατακάκης,
Μενέλαος Τασόπουλος,
Θεόδωρος Τρύφων,
Ευάγγελος Χρυσάφης,
Βασίλειος Ψάλτης.

Μετά την ολοκλήρωση των εργασιών της Γενικής Συνέλευσης του ΣΕΒ, ο τέως πρόεδρος Δημήτρης Παπαλεξόπουλος δήλωσε:

«Είμαι ευγνώμων για την ευκαιρία που μου δόθηκε να υπηρετήσω τον ΣΕΒ από τη θέση του προέδρου. Σήμερα ο ΣΕΒ είναι μεγαλύτερος και πιο δυνατός. Έχει περισσότερα μέλη, περισσότερους τομείς δράσεις και μεγαλύτερο αποτύπωμα σε κρίσιμες διαστάσεις της οικονομικής ζωής.

Ο ΣΕΒ είναι στον πυρήνα του ένας ανεξάρτητος, ανοιχτός, πολυσυλλεκτικός οργανισμός, με διαρκή ανανέωση προσώπων και ιδεών. Εύχομαι στο νεοεκλεγέν ΔΣ να συνεχίσει τη σταθερά ανοδική πορεία του Συνδέσμου μας στο πολύπλοκο και συνεχώς μεταβαλλόμενο επιχειρηματικό περιβάλλον».

Θεοδωρόπουλος: Μεγάλη τιμή
Ο νέος πρόεδρος του ΣΕΒ, Σπύρος Θεοδωρόπουλος, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η εκλογή μου στη θέση του προέδρου του ΣΕΒ αποτελεί για εμένα μια πολύ μεγάλη τιμή. Θα ήθελα να ευχαριστήσω όλα τα μέλη που μου εμπιστεύτηκαν τη συνέχιση του έργου του Συνδέσμου μας. Επί 21 χρόνια υπηρετώ τον ΣΕΒ ως ενεργό μέλος στο ΔΣ, και πλέον, από τη θέση του προέδρου, αισθάνομαι ακόμα μεγαλύτερη την ευθύνη να συνεχίσουμε την πολύ επιτυχημένη πορεία του Συνδέσμου μας.

Δεσμεύομαι, μαζί με τα νεοεκλεγέντα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου μας, να δώσουμε όλες μας τις δυνάμεις, με στόχο την ενίσχυση της επιχειρηματικότητας, προς όφελος των εργαζομένων, των επιχειρήσεων, των μελών μας και της ελληνικής οικονομίας συνολικά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ