ΕπιχειρηματικάΣύμπραξη LEO και GIVMED για τις ανάγκες κοινωφελών οργανισμών

Σύμπραξη LEO και GIVMED για τις ανάγκες κοινωφελών οργανισμών

- Advertisement -

Σε “σύμπραξη” προχωρά η LEO Hellas με την GIVMED προκειμένου να καλύψουν τις ετήσιες ανάγκες κοινωφελών οργανισμών σε αντιβιοτικές κρέμες.

Η LEO Hellas, με παράδοση σε σκευάσματα για δερματικές παθήσεις, συνεργάστηκε με το GIVMED και στάθηκε δίπλα σε κοινωνικά ευπαθείς ομάδες προσφέροντας σε 18 κοινωφελείς φορείς, 2.860 αντιβιοτικές κρέμες για δερματικές λοιμώξεις και επιμολυσμένα τραύματα, καλύπτοντας τις ανάγκες τους για έναν χρόνο. Η LEO Hellas στο πλαίσιο των ενεργειών Εταιρικής Υπευθυνότητας της εταιρείας ένωσε δυνάμεις με το GIVMED με στόχο να διευκολύνει την πρόσβαση σε βασικά φάρμακα, των πολιτών που το έχουν ανάγκη, με ασφαλή και αξιόπιστο τρόπο.

Οι φορείς που παρέλαβαν τις αντιβιοτικές κρέμες είναι 3 κοινωνικά φαρμακεία, Δάφνης-Υμηττού, Ηλιούπολης και Δήμου Βέροιας, 5 γηροκομεία, της Ιεράς Μητροπόλεως Ν. Ιωνίας & Φιλαδέλφειας, η Εστία Κωνσταντινουπόλεως, Ο Καλός Σαμαρείτης Πεύκης, η Στέγη Κατοίκων Γερόντων και το Φιλανθρωπικό Σωματείο Κοινωνική Μέριμνα Μοσχάτου «Διονύσιος Θεοφιλάτος», καθώς και 10 μη κυβερνητικές οργανώσεις όπως το Ορφανοτροφείο Θηλέων Ι&Μ Χατζηκυριάκου, το Κέντρο Υποδοχής και Αλληλεγγύης Δήμου Αθηναίων, το Οικοτροφείο Ιωαννίνων TACT Hellas, η Κίνηση Πολιτών Δυτικής Αθήνας, η Εταιρεία Περιφερειακής Ανάπτυξης & Ψυχικής Υγείας, η ΜΚΟ «ΑΠΟΣΤΟΛΗ» για την Αντιμετώπιση της Νόσου Alzheimer, το Ίδρυμα Περιθάλψεως Χρονίως Πασχόντων, το Αννουσάκειο Ίδρυμα, το Ίδρυμα Γ&Α Χατζηκώνστα, ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού & Νεολαίας Δήμου Αθηναίων.

«60 χρόνια στην Ελλάδα βρισκόμαστε δίπλα στους συνανθρώπους μας που μας έχουν περισσότερο ανάγκη» τόνισε ο Γενικός Διευθυντής της LEO κ. Νίκος Ραγκούσης και σημείωσε ότι «η συνεργασία μας με το GIVMED αντιπροσωπεύει τη δέσμευσή μας σε κάθε δράση που δίνει αξία στην κοινωνία και πρεσβεύει την καινοτομία. Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε λύσεις για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας τόσο μέσω δράσεων κοινωνικής προσφοράς όσο και μέσω των καινοτόμων θεραπευτικών λύσεων που αναπτύσσουμε».

Το GIVMED καινοτομεί παγκοσμίως και δίνει λύση στο πρόβλημα της έλλειψης φαρμάκων λειτουργώντας ως κόμβος σύνδεσης μεταξύ του ιδιώτη με τον χρήστη μέσα από μια διαδικασία τόσο εύκολη και άμεση όσο η χρήση μιας εφαρμογής στο κινητό. Από το 2016 έως σήμερα, το GIVMED δικτύωσε συνολικά 19.432 κουτιά φαρμάκων, υποστήριξε 38 κοινωφελείς φορείς, ανέπτυξε 5 είδη δράσεων για τη δωρεά φαρμάκων από ιδιώτες, κοινωφελείς φορείς, εταιρείες, φαρμακοβιομηχανίες ενώ οργάνωσε την πρώτη πανελλαδική έρευνα για τη διαχείριση των οικιακών φαρμάκων.

Η LEO Pharma (LEO) ιδρύθηκε το 1908 και είναι μια ανεξάρτητη φαρμακευτική εταιρεία που βασίζεται στην έρευνα και ανάπτυξη καινοτόμων φαρμακευτικών προϊόντων. Η LEO αναπτύσσει, παρασκευάζει και προωθεί φαρμακευτικά σκευάσματα που απευθύνονται σε ασθενείς με δερματολογικά προβλήματα και προβλήματα θρόμβωσης, σε περισσότερες από 100 χώρες παγκοσμίως. Η εταιρεία διαθέτει δυναμικό πωλήσεων σε 61 χώρες και απασχολεί περίπου 5.000 εργαζόμενους παγκοσμίως. Με την επέκταση του χαρτοφυλακίου στο πεδίο των βιολογικών παραγόντων για την ψωρίαση, η εταιρεία θα αποτελεί κορυφαία εταιρεία σε δερματολογικά προϊόντα στον κόσμο. Η LEO έχει την έδρα της στη Δανία και ανήκει εξ ολοκλήρου στο Ίδρυμα “LEO Foundation”, είναι ανεξάρτητη από εξωτερικά κεφάλαια και τα κέρδη της επενδύονται προς όφελος των ασθενών.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ