BeautyJuvederm: Όσα θες να ξέρεις για τα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ

Juvederm: Όσα θες να ξέρεις για τα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ

- Advertisement -

Επισκεφθείτε το www.juvederm.gr και ενημερωθείτε για το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ της Allergan Aesthetics

Επισκεφθείτε το www.juvederm.gr και ενημερωθείτε για το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ της Allergan Aesthetics

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Θέλεις να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, αλλά δεν ξέρεις από πού να ξεκινήσεις; Ακολούθησε το www.juvederm.gr το νέο site για το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ, της Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie.

Με σύγχρονη εμφάνιση, εύκολη πλοήγηση και χρήσιμο περιεχόμενο, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε επιστημονικά έγκυρες πληροφορίες σχετικά με τις ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ, υπογραμμίζοντας όλα αυτά τα χαρακτηριστικά τα οποία καθιστούν το JUVEDERM #1 brand παγκοσμίως στα fillers υαλουρονικού οξέος.

Δυναμικό κανάλι επικοινωνίας

Το site www.juvederm.gr είναι δίγλωσσο, σε ελληνικά και αγγλικά και διαθέτει τεχνολογία αυτόματης παρουσίασης του περιεχομένου στις διαστάσεις κάθε υπολογιστή, tablet ή κινητού.

Το www.juvederm.gr αποτελεί ένα ακόμα δυναμικό κανάλι επικοινωνίας της Allergan Aesthetics, το οποίο ενδυναμώνει περαιτέρω την επικοινωνία με το κοινό του την οποία έχει αναπτύξει μέσω των λογαριασμών Juvederm Greece στο Instagram και στο Facebook. Ένας από τους σημαντικούς στόχους του site είναι να ενημερώσει και να εκπαιδεύσει το κοινό σχετικά με τις ενέσιμες θεραπείες με υαλουρονικό οξύ ώστε να γνωρίζει και να αναγνωρίζει την ποιότητα, την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα των θεραπειών που θα επιλέξει όταν επισκεφθεί τον εξειδικευμένο ιατρό του.

Επισκεφθείτε το www.juvederm.gr και ενημερωθείτε για το #1 brand παγκοσμίως στα fillers προσώπου με υαλουρονικό οξύ της Allergan Aesthetics

Στην ενότητα Ask It υπάρχουν πολλές απαντήσεις σε συχνές ερωτήσεις, ενώ ο επισκέπτης έχει τη δυνατότητα να δημιουργήσει ένα Visual Profile που θα τον βοηθήσει στην προετοιμασία του κατά τη διάρκεια της πρώτης συμβουλευτικής επίσκεψης στον εξειδικευμένο ιατρό του. Στην ενότητα JUVEDERM IT, ο επισκέπτης μπορεί να δει αναλυτική παρουσίαση όλων των προϊόντων της σειράς JUVEDERM και να μάθει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά και τα πλεονεκτήματα κάθε προϊόντος.

Ιδιαίτερα σημαντική είναι η προστατευμένη ενότητα με κωδικό πρόσβασης που απευθύνεται αποκλειστικά σε Επαγγελματίες Υγείας, οι οποίοι μέσα από την ενότητα αυτή έχουν τη δυνατότητα πρόσβασης σε εξειδικευμένα επιστημονικά υλικά ενημέρωσης και προωθητικά υλικά, ενώ παράλληλα μπορούν να συμπληρώσουν τη φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τοποθέτηση παραγγελίας και να εξερευνήσουν την ενότητα Allergan Medical Institute Digital World, την ηλεκτρονική πλατφόρμα εκπαίδευσης της Allergan Aesthetics.

Λίγα λόγια για τα προϊόντα JUVÉDERM®

Τα προϊόντα JUVEDERM είναι αποτέλεσμα επιστημονικής έρευνας και τεχνολογίας και αποτελούν θεραπείες που στοχεύουν στην ενίσχυση της ομορφιάς και στη διατήρηση της νεότητας. Τα προϊόντα JUVEDERM ενσωματώνονται στον ιστό του δέρματος, εξασφαλίζοντας φυσικό αποτέλεσμα ενώ εστιάζουν στα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου αναδεικνύοντας το βλέμμα, το χαμόγελο και την έκφρασή του. Η σειρά προϊόντων JUVEDERM είναι σχεδιασμένη για να ανταποκρίνεται στις ανάγκες διαφορετικών περιοχών του προσώπου και να προσφέρει εξατομικευμένα αποτελέσματα που διαρκούν από 9 έως 24 μήνες, ανάλογα με την επιλεχθείσα θεραπεία, την οποία καθορίζει ο θεράπων ιατρός βάσει των προσωπικών αναγκών και προτιμήσεων κάθε θεραπευομένου.

Λίγα λόγια για την Allergan Aesthetics, μία εταιρεία της AbbVie

Η Allergan Aesthetics, μια εταιρεία της AbbVie, είναι μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες αισθητικής ιατρικής στον κόσμο, με κορυφαία brands στις ενέσιμες θεραπείες προσώπου και στο body contouring.

Στην Allergan Aesthetics βασική προτεραιότητα αποτελεί η συνεχής επιστημονική έρευνα για την ανάπτυξη αποτελεσματικών, ασφαλών και καινοτόμων προϊόντων με στόχο την ενίσχυση της ομορφιάς και τη διατήρηση της νεότητας εστιάζοντας στα ιδιαίτερα και μοναδικά χαρακτηριστικά κάθε ανθρώπου.

Εξίσου σημαντικός πυλώνας των δραστηριοτήτων της εταιρείας είναι η σταθερή επένδυση στην ιατρική εκπαίδευση. Μέσω του εκπαιδευτικού φορέα Allergan Medical Institute οι επαγγελματίες υγείας έχουν πρόσβαση σε εστιασμένα προγράμματα. Προσαρμοσμένα στις νέες εξελιγμένες τεχνικές και πρακτικές έτσι ώστε να επιτυγχάνουν τα βέλτιστα αποτελέσματα για τους θεραπευόμενούς τους με τον πλέον ασφαλή τρόπο.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ