ΒασικόΣτις 25 Αυγούστου ολοκληρώνεται η εξαγορά του Υγεία απ' το CVC Capital

Στις 25 Αυγούστου ολοκληρώνεται η εξαγορά του Υγεία απ’ το CVC Capital

- Advertisement -

Με πλήρη απαρτία (73,99%) ολοκληρώθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης η πρώτη επαναληπτική ετήσια Γενική Συνέλευση του Διαγνωστικού Κέντρου «ΥΓΕΙΑ».

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης υπερψηφίστηκαν κατά πλειοψηφία και εγκρίθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, όπου και εκπροσωπήθηκαν συνολικά 16 μέτοχοι.

Ενώ είχε ξεκινήσει η Γενική Συνέλευση δικηγόρος που εκπροσωπούσε την εταιρία «Αποστολόπουλος Holdings», η οποία κατέχει το 5,18 των μετοχών του «ΥΓΕΙΑ», με επιστολή που αναγνώσθηκε έκανε γνωστό ότι καταψηφίζει όλα τα θέματα και έκανε πρόταση ακόμη και άνω του 1 ευρώ για κάθε μετοχή για την απόκτηση του 70% του Διαγνωστικού Κέντρου.

Η ολοκλήρωση, όμως, της πώλησης του «ΥΓΕΙΑ» στο CVC Capital (μέσω της Hellenic Healthcare S.A R.L) βρίσκεται στο τελικό στάδιο της. Η πρόταση εξαγοράς και το συνολικό τίμημα που προσέφερε το CVC Capital ανέρχεται στα 204 εκατ. ευρώ, έχει γίνει δεκτή από τη MIG και πλέον εκκρεμεί η έγκριση της από την Γενική Συνέλευση του ομίλου το Σάββατο 25 Αυγούστου.

Το «ΥΓΕΙΑ» είναι το πρώτο μεγάλο Ιδιωτικό Νοσηλευτικό Ίδρυμα που λειτούργησε στην Ελλάδα το 1975 και μία από τις μεγαλύτερες ιδιωτικές Νοσοκομειακές Μονάδες της χώρας μας. Με στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλής ποιότητας και η ανάπτυξη δικτύου ολοκληρωμένων υπηρεσιών Υγείας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ