Healthspy: Ο Βασιλακόπουλος, η αλήθεια, ο Τσιόδρας και τα SMS

  • HealthSpy by MisterSpy

 

Είπε ο Βασιλακόπουλος όλη την αλήθεια;

Πληθαίνουν οι φωνές που φέρουν να μην έχει αποδώσει με απόλυτη ειλικρίνεια ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος τα γεγονότα σχετικά με τον προπηλακισμό του το περασμένο Σάββατο σε ταβέρνα, στο Καστράκι της Καλαμπάκας.

Healthspy: Πληθαίνουν οι φωνές που φέρουν να μην έχει αποδώσει την απόλυτη αλήθεια ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος σχετικά με τον προπηλακισμό του σε ταβέρνα στο Καστράκι της Καλαμπάκας.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όπως μας μεταφέρουν, ο κ. Βασιλακόπουλος βρέθηκε μαζί με 20-25 πνευμονολόγους στην περιβόητη ταβέρνα το σαββατοκύριακο που μας πέρασε. Όμως δεν έγινε στόχος του ιδιοκτήτη και του γιου του, αλλά προκάλεσε την «στοχοποίηση» του! Τι σημαίνει αυτό;

Όλοι οι πελάτες στην ταβέρνα είχαν ελεγχθεί και ήταν εμβολιασμένοι. Το γεγονός μάλιστα επιβεβαιώθηκε και από έλεγχο που έγινε στα πιστοποιητικά τους από την Αστυνομία.

Ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και οι άλλοι γιατροί ήταν σε τραπέζι που πραγματοποιούνταν προς τιμήν τους για το Συνέδριο. Μάλιστα, ο διοργανωτής είχε προηγουμένως ενημερώσει τον ιδιοκτήτη της ταβέρνας πως -όπως ήταν λογικό και αναμενόμενο- όλοι οι γιατροί ήταν εμβολιασμένοι. Συγκεκριμένα, ζήτησε να τους αφήσει να περάσουν δίχως έλεγχο, καθώς είχαν «καταθέσει» ήδη τα πιστοποιητικά τους.

«Δεν είχε γίνει κανένας έλεγχος και ένας άλλος συνάδελφος όχι εγώ, τους είπε με πολύ ευγένεια ότι για λόγους δημόσιας υγείας πρέπει να κάνουν έλεγχο» όπως είπε στις δηλώσεις του ο κ. Βασιλακόπουλος.

Δεν επιβεβαιώνουμε αλλά όπως ακούσαμε, ο Θεόδωρος Βασιλακόπουλος και κάποιοι άλλοι γιατροί έκαναν τους «μάγκες» στην ταβέρνα. Συγκεκριμένα, λένε πως ξεκίνησαν το επεισόδιο στο μαγαζί ως «μικροί θεοί»!

Απ’ όσα φτάνουν κιόλας στα αυτιά μας, αποτέλεσμα ήταν να εξοργίσουν όχι μόνο τον ταβερνιάρη αλλά και τους πελάτες από τα γύρω τραπέζια, που τους αποδοκίμασαν.

Κάπως έτσι κι υπό αυτές τις συνθήκες ανέβηκαν τα πνεύματα και στήθηκε ο καυγάς. Σε κάθε περίπτωση κρίνουμε πως ήταν ανεπίτρεπτος ακόμα και αν τα πράγματα είχαν εξελιχθεί εντελώς διαφορετικά.

Στο κατώφλι του Μαξίμου ξανά ο Τσιόδρας

Ένας άνθρωπος που εμπιστεύεται -και μάλιστα στον απόλυτο βαθμό- ο πρωθυπουργός σε σχέση με τη διαχείριση της πανδημίας ήταν και φυσικά εξακολουθεί να παραμένει ο λοιμωξιολόγος κ. Σωτήρης Τσιόδρας.

Πρόκειται για τον επιστήμονα που παρακολουθεί τα επιστημονικά δεδομένα ανά τον πλανήτη, προσφέροντας άμεση και αξιόπιστη ενημέρωση στον πρόεδρο.

Τις τελευταίες ημέρες ο κ. Τσιόδρας κλήθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου για να ενημερώσει τον πρωθυπουργό. Απ’ όσα καταφέραμε να μάθουμε, μάλλον έχουν αρχίσει να ανησυχούν εκ νέου στην κυβέρνηση για την έξαρση της πανδημίας. Μάλιστα, σήμερα ή στις επόμενες λίγες ημέρες (πιθανόν και σήμερα) πρόκειται να βρεθεί ξανά στα γνώριμα λημέρια. Ιδιαίτερη ανησυχία προκαλούν οι περιοχές που καταγράφονται μεγάλα ποσοστά ανεμβολίαστων.

SMS… εμβολιάσου… εμβολιάσου… εμβολιάσου

Σε αντιδικία κατά της πρακτικής που σχεδιάζει να εφαρμόσει η κυβέρνηση για όσους αρνούνται να εμβολιαστούν ετοιμάζονται να κατέβουν οι γνωστοί άγνωστοι δικηγόρου – συνήγοροι των αντιεμβολιαστών.

Αυτή τη φορά, όπως μαθαίνει η στήλη Healthspy, πρόκειται να προτάξουν ζητήματα ελευθερίας (ξανά), ελέγχου των πολιτών έναντι της δημοκρατίας, αλλά και θέματα διαχείρισης των ευαίσθητων προσωπικών δεδομένων τους. Η «μάχη» συνεχίζεται….

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Healthspy

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ