Healthspy: Κι από εβδομάδα αυλαία, οι εξορμήσεις και το Άουσβιτς

  • HealthSpy by MisterSpy

 

Αυλαία… από Δευτέρα

Αλλαγές αναμένονται και επισήμως στα ανώτερα κλιμάκια μεγάλης φαρμακευτικής επιχείρησης που έχει έντονη παρουσία στη χώρα μας, ανακοινώνοντας κι επισήμως το… «επόμενο βήμα», την ερχόμενη εβδομάδα.

Αλλαγές αναμένονται και επισήμως στα ανώτερα κλιμάκια μεγάλης φαρμακευτικής επιχείρησης που έχει έντονη παρουσία στη χώρα μας, ανακοινώνοντας κι επισήμως το… «επόμενο βήμα», την ερχόμενη εβδομάδα.
HealthSpy

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όπως μαθαίνει η στήλη, οι αλλαγές έχουν «κλειδώσει» εδώ και αρκετό καιρό και εντός επταημέρου αναμένεται η επίσημη παρουσίαση της διάδοχης κατάστασης.

Η «μετάβαση» δεν αποτελεί έκπληξη για πολλούς καθώς σχεδιάζονταν επί μακρόν, αναζητώντας το προφίλ του κατάλληλου ανθρώπου, με τις ιδανικότερες προδιαγραφές για την ηγεσία της επιχείρησης.

Η αυλαία «ανοίγει»… και ταυτόχρονα «πέφτει» την ίδια ημέρα, με ιδιαίτερη συγκίνηση για τους επί πολλών ετών συνεργάτες της φαρμακευτικής. HealthSpy

Εξορμήσεις στην Περιφέρεια

Το στίγμα τους σε μεγάλη πόλη της Πελοποννήσου άφησαν στελέχη φαρμακευτικής επιχείρησης, στο πλαίσιο επαγγελματικής υποχρέωσης, το σαββατοκύριακο που μας πέρασε.

Μετά το γλέντι του καρναβαλιού που έληξε αισίως την προηγούμενη εβδομάδα, «ικανοποίηση» προκάλεσε η παρουσία κάποιων στελεχών, σε γνωστό χώρο εστίασης της πόλης.

Ο καλός τζίρος για καθήμενους -4 ατόμων- προσέφεραν «χαμόγελα» στον ιδιοκτήτη, ενώ όπως μας μετέφεραν, προηγήθηκαν στην πόλη υπηρεσίες «περιποίησης και ομορφιάς». Κι όλα αυτά, σε μια περίοδο εσωτερικών αλλαγών και αναδιοργάνωσης που διάγει η συγκεκριμένη εταιρεία, για… λόγους κόστους!

Εικόνες «Άουσβιτς» εν έτει 2023

Δυστυχώς στο ήδη επιβαρυμένο κλίμα των τελευταίων ημερών έρχεται να προστεθεί και η «εικόνα» από τον Δήμο Ωρωπού. Μια γυναίκα με ψυχικό νόσημα βασανίστηκε κυριολεκτικώς και εξευτελίστηκε, από εκείνους που κλήθηκαν δήθεν για να την βοηθήσουν.

Κτηνώδης, εγκληματική απανθρωπιά, που θα μπορούσε να στοιχίσει τη ζωή της. Μες το κρύο να καταβρέχεται γυμνή στην πυλωτή του σπιτιού της. Συμπεριφορές όπου απαιτείται εισαγγελική παρέμβαση.

Δεν πρόκειται για νοσηλευτές που ανήκουν στο ΕΚΑΒ, αλλά για μέλη πληρώματος του δημοτικού ασθενοφόρου, οι οποίοι ανήκουν σε εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος Ωρωπού.

Ποια είναι η ιδιωτική εταιρεία με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος Ωρωπού; Θα συνεχίσει ο Δήμος να συνεργάζεται με την εταιρεία αυτή; Αρκεί η απομάκρυνση του πληρώματος, όπως ζήτησε ο Δήμαρχος του Ωρωπού από τον ιδιοκτήτη της εταιρείας;

Κάθε μέρα μία είδηση που μας οδηγεί στη συλλογική απελπισία. Απελπισία, όχι μόνον για τα γεγονότα καθαυτά, αλλά και για την αντιμετώπισή τους από την πολιτεία.

Εικόνες «Άουσβιτς» εν έτει 2023 με νοσηλευτές να πλένουν με λάστιχο μια 70χρονη ασθενή στο γκαράζ… HealthSpy

Η ανάρτηση του Δημάρχου Ωρωπού:

Ενημερώθηκα πριν από λίγο για το θλιβερό συμβάν με την άτυχη συνδημότη μας, την οποία πλένει γυμνή στην πυλωτή μιας πολυκατοικίας, πλήρωμα του Δημοτικού ασθενοφόρου το οποίο ανήκει στην εταιρεία με την οποία έχει σύμβαση ο δήμος.

Ως άνθρωπος καταδικάζω απερίφραστα το απαράδεκτο συμβάν και αισθάνομαι αποτροπιασμό και ντροπή.

Ως Δήμαρχος έχω δώσει ήδη εντολή για κατεπείγουσα Ε.Δ.Ε που θα ερευνήσει και θα καταλογίσει ευθύνες όπου υπάρχουν.

Επίσης επικοινώνησα με τον ιδιοκτήτη της εταιρείας και του ζήτησα να απομακρυνθεί το συγκεκριμένο πλήρωμα από το δημοτικό ασθενοφόρο.

Θέλω να διαβεβαιώσω τους συνδημότες μου, ότι τέτοιες απάνθρωπες συμπεριφορές από όπου και αν προέρχονται δεν θα μείνουν ατιμώρητες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Healthspy

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ