Healthspy: Αλλαγή σελίδας, Παγώνη εν δράσει και η Επιτροπή

  • HealthSpy by MisterSpy

 

Αλλαγή «σελίδας»…

Ανακοινώνεται εντός της ημέρας τελικά η αλλαγή ηγεσίας, στη θέση του CEO, σε μεγάλη φαρμακευτική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη χώρα μας επί σειρά ετών.

Healthspy: Ανακοινώνεται εντός της ημέρας τελικά η αλλαγή ηγεσίας, στη θέση του CEO, σε μεγάλη φαρμακευτική επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη χώρα μας επί σειρά ετών.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, οι επίσημες ανακοινώσεις θα γίνουν στο τέλος της ημέρας, με τις αλλαγές να έχουν «δρομολογηθεί» εδώ και αρκετό καιρό και τα διαδικαστικά να έχουν ολοκληρωθεί σε όλο τους το φάσμα την προηγούμενη εβδομάδα.

Τα ηνία, όπως μαθαίνει η στήλη, αναλαμβάνει στέλεχος ελληνικής καταγωγής, με έδρα το εξωτερικό, με τακτικές επισκέψεις στη χώρα μας, στην παρούσα φάση.

Εις αύριον τα σπουδαία!

Παγώνη εν δράσει

Αποφασισμένη να φτάσει το «μαχαίρι στο κόκκαλο» δηλώνει η Ματίνα Παγώνη μετά την παράνομη εμπλοκή του προσώπου της, σε παραπλανητική διαφήμιση φαρμακευτικού σκευάσματος.

Μετά την μήνυση που κατέθεσε στις αρμόδιες αρχές, μέσω του συνηγόρου της Γιάννη Καρούζου, στόχος της προέδρου της ΕΙΝΑΠ είναι να διαμηνύσει ξεκάθαρα πως «φρένο» στην παράνομη εκμετάλλευση της επαγγελματικής της φήμης και αξιοπιστίας.

Όπως ακούσαμε, η Ματίνα Παγώνη είναι ενήμερη για τις πιθανότητες αναζήτησης ευθυνών στον δαιδαλώδη κόσμου του διαδικτύου και πως σε παρόμοια θέση έχουν βρεθεί στο παρελθόν προβεβλημένοι άνθρωποι από το χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Τόσο η Ελληνική Αστυνομία, όσο και η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος έχει κληθεί να διερευνήσει τα ανωτέρω και να αποδοθούν οι προσήκουσες ποινικές ευθύνες σε κάθε υπεύθυνο, καθώς σε πρώτη φάση δεν υπάρχει στη σελίδα παραγγελιών του σκευάσματος ο επίσημος αντιπρόσωπος.

Παρά τις δυσκολίες το σίγουρο είναι πως η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ ξεκάθαρα θέλει να διαμηνύσει προς πάσα κατεύθυνση, πως δεν επιτρέπει σε κανέναν να «παίζει με το όνομα της», και πως είναι διατεθειμένη να φτάσει στα άκρα προκειμένου να αποδοθούν ευθύνες, όσο χρόνο κι αν χρειαστεί.

Έκτακτες λοιμώδεις απειλές

Εντός της εβδομάδας συνεδριάζει -υπό το νέο καθεστώς- η «Επιτροπή Αντιμετώπισης Εκτάκτων Συμβάντων Δημόσιας Υγείας από Λοιμογόνους Παράγοντες» που συγκροτήθηκε με απόφαση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη. healthspy

Στην ουσία πρόκειται για την Επιτροπή των Εμπειρογνωμόνων για τον κορωνοϊό, το αντικείμενο της οποίας τώρα διευρύνεται στο σύνολο των λοιμογόνων περιστατικών, που δυνητικά μπορούν να προκαλέσουν υγειονομική κρίση.

Τα μέλη θα έχουν «ενεργό» ρόλο στην αξιολόγηση και υλοποίηση δράσεων που προκύπτουν από τα δεδομένα για την επιτήρηση των νοσοκομειακών λοιμώξεων, που ξεκίνησε από δέκα μεγάλα νοσοκομεία της χώρας.

Υπενθυμίζεται ότι στο πρόσφατο Πανελλήνιο Συνέδριο Λοιμώξεων, έγινε ιδιαίτερη αναφορά στις αναδυόμενες λοιμώδεις απειλές, καθώς και στην ανάγκη ενίσχυσης των μονάδων λοιμώξεων του ΕΣΥ. Στην παρούσα φάση, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) δίνει μεγάλη βαρύτητα στο κεφάλαιο «Λοιμογόνοι Παράγοντες», πραγματοποιώντας σεμινάρια και εκπαιδεύσεις σχετικά με την αντιμετώπιση των απειλών για την Δημόσια Υγεία.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Healthspy

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ