Βαλτάς: Πάνω από 8.000 φαρμακοποιοί στο πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ

Περισσότεροι από 8.000 φαρμακοποιοί έχουν παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ που αφορά στην Προαγωγή του εμβολιασμού κατά της νόσου COVID-19, ενώ ένα μεγάλο μέρος αυτών έχει ολοκληρώσει την εκπαιδευτική διαδικασία. Ταυτόχρονα το εκπαιδευτικό πρόγραμμα έχει αξιολογηθεί από τους εκπαιδευόμενους ως άριστο λαμβάνοντας βαθμολογία 4,7 / 5.

Περισσότεροι από 8000 φαρμακοποιοί έχουν παρακολουθήσει το εκπαιδευτικό πρόγραμμα του ΙΔΕΕΑΦ που αφορά στην Προαγωγή του εμβολιασμού κατά της νόσου COVID-19 - Απόστολος Βαλτάς

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όπως τόνισε ο πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Απόστολος Βαλτάς « Οι φαρμακοποιοί όπως έχουμε αποδείξει πολλάκις στο παρελθόν έτσι και σήμερα, μπαίνουν στην εμπροσθοφυλακή θωρακίζοντας την δημόσια υγεία . Η μάχη με την πανδημία μας βρίσκει ενωμένους και αποφασισμένους να προασπίσουμε το υπέρτατο αγαθό, αυτό της Υγείας των πολιτών».

Το Πρόγραμμα περιλαμβάνει ενημερωτικό – εκπαιδευτικό υλικό σχετικά με τη νόσο COVID-19, τις κατηγορίες των εμβολίων και τις τελευταίες επιστημονικές εξελίξεις σχετικά με την πανδημία, οι οποίες επικαιροποιούνται σε τακτά χρονικά διαστήματα σύμφωνα με τις ανακοινώσεις των αρμόδιων επιστημονικών φορέων και διεθνών οργανισμών. Στην κατάρτιση του συμμετείχε ομάδα Φαρμακοποιών υπό την επιστημονική καθοδήγηση του κ. Χρήστου Λιονή, Καθηγητή Γενικής Ιατρικής και Πρωτοβάθµιας Φροντίδας Υγείας, Η ομάδα των φαρμακοποιών αποτελείτο από τους κ. Ανδρέα Βίτσο, κ. Αντώνη Γεωργακόπουλο, κ. Διαµαντή Κληµεντίδη, κ. Κωνσταντίνο Λιάρα, κ. Βασίλη Μπιρλιράκη και κ. Ελευθέριο Τεπερεκίδη.

Βαλτάς: Οι φαρμακοποιοί καθοδηγούν τους πολίτες

Σημαντική αποδεικνύεται η συμβολή των Φαρμακοποιών στην επιτυχία του Εθνικού Προγράμματος Εμβολιασμού κατά της νόσου covid -19 που συμμετείχαν με προτάσεις αλλά και δίνοντας μεγάλο βάρος να πείσουν και να καθοδηγήσουν τους πολίτες στην καταγραφή τους για τη διενέργεια του εμβολιασμού .

Αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι κρίσιμος κόμβος για την επιτυχία του στόχου του καθολικού εμβολιασμού είναι η εμπιστοσύνη των Πολιτών στον Φαρμακοποιό τους.

Ο κ. Βαλτάς καταλήγοντας δήλωσε «ευχαριστώ όλους τους συναδέλφους φαρμακοποιούς που, από άκρη σε άκρη αυτής της χώρας, επιτελούν καθημερινά αυτό το έργο και τους διαβεβαιώνω ότι ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος θα σταθεί αρωγός με κάθε δυνατό τρόπο σε αυτή την προσπάθεια» .

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ