Θύματα απάτης 87 μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης

Θύματα απάτης έπεσαν τα μέλη του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, καθώς προγραμματισμένη εκδρομή εκτός Κρήτης, με 87 συμμετέχοντες, δεν πραγματοποιήθηκε κατόπιν εξαφάνισης του τουριστικού πράκτορα.

Όπως καταγγέλλει ο Σύλλογος Ρευματοπαθών Κρήτης:

Η εκδρομή είχε οργανωθεί από γνωστό γραφείο του Ηρακλείου και είχαν δηλώσει συμμετοχή 87 μέλη και φίλοι του Συλλόγου από ολόκληρη την Κρήτη.

Όλοι τους όχι μόνο έδωσαν προκαταβολή αλλά πλήρωσαν εξολοκλήρου το συνολικό ποσόν της εκδρομής.

Όμως την Κυριακή 30/9/2018, ημερομηνία αναχώρησης, βρέθηκαν προ εκπλήξεως στα λιμάνια Ηρακλείου και Σούδας, καθώς οι σχετικές κρατήσεις δεν είχαν γίνει και ο πράκτορας ήταν εξαφανισμένος ήδη από την Πέμπτη 27/9/2018.

Δυστυχώς σε καιρούς που έχουμε ανάγκη όμορφες στιγμές και ξενοιασιά, ανάγκη να ξεφεύγουμε από τις δυσκολίες των καιρών αλλά και τα σημαντικά προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζουμε, οι επιτήδειοι δεν λείπουν και δεν διστάζουν να εξαπατήσουν τα μέλη ενός Συλλόγου ασθενών και στη συγκεκριμένη περίπτωση ηλικιωμένων, του πιο ευαίσθητου μέρους της ελληνικής κοινωνίας.

Τι λέει η πρόεδρος…

Σε ανάρτηση της στα social media, η Κατερίνα Κουτσογιάννη πρόεδρος του Συλλόγου Ρευματοπαθών Κρήτης, επισημαίνει ότι:

Δυστυχώς σήμερα που θα πίναμε τον καφέ μας στο Λουτράκι όπως προγραμματίζαμε τρέχουμε σε Ασφάλειες, δικηγόρους κλπ.

Ας είναι καλά αυτοί οι άνθρωποι τουλάχιστον που δείχνουν κατανόηση και συμπαράσταση σε αντίθεση με τους ανάλγητους που πάνω στις πλάτες αθώων ανθρώπων προσπαθούν να λύσουν τα όποια οικονομικά η δεν ξέρω τι άλλο προβλήματα.

Ο ψεύτης και ο κλέφτης όμως τον πρώτο χρόνο χαίρονται λέει ο σοφός λαός μας!!

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ