Σάλος από βίντεο που δείχνει Νοσοκόμο να βασανίζει 82χρονο ασθενή με Άνοια

Έντονες αντιδράσεις προκαλεί ένα βίντεο -από την κάμερα ασφαλείας- που δείχνει έναν 82χρονο να δέχεται επανειλημμένα χτυπήματα με παπούτσι από τον 35χρονο φροντιστή του, ο οποίος αργότερα φαίνεται να του σκίζει την μπλούζα.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο φροντιστής από το Hornsby συνελήφθη προχτές και κατηγορήθηκε για επίθεση και χρήση όπλου με πρόθεση να διαπράξει αξιόποινη πράξη.

Η Ayda Celine – η κόρη του ασθενή με άνοια – είπε πως άρχισε να ανησυχεί πριν μερικούς μήνες όταν έβλεπε μελανιές στο σώμα του.

«Παραπονιόταν πως πονούσε και όταν του έβγαλα το παντελόνι παρατήρησα μία πολύ σκούρα μελανιά που ήταν εκεί για καιρό».

«Μου είπαν πως μάλλον είχε πέσει και έτσι δεν έδωσα περισσότερη σημασία.»

Ωστόσο, όσο περνούσε ο καιρός, η Celine έβλεπε την κατάστασή του να χειροτερεύει, δεν την άφηνε να τον ακουμπάει και δεν ήθελε να φάει.

Η Celine είπε πως κάλεσε το γηροκομείο Seaforth αρκετές φορές και τους έλεγε πως δεν φροντίζουν καλά τον πατέρα της.

Θέλοντας να πάρει τα πράγματα στα χέρια της, έβαλε κρυφή κάμερα στο δωμάτιό του και κατέγραψε την επίθεση που δέχτηκε ο πατέρας της.

«Ήταν τόσο αβοήθητος που δεν μπορούσε ούτε να ζητήσει βοήθεια. Αλλά ακόμα και αν το έκανε, κανείς δεν θα ερχόταν να τον βοηθήσει».

H αστυνομία συνέλαβε τον υπάλληλο στο σπίτι του λίγο πριν τις 2μμ την Τετάρτη και τον πήγαν στο τμήμα όπου δέχτηκε τις κατηγορίες.

Πλήρωσε την εγγύηση και αποφυλακίστηκε και αναμένεται να δικαστεί στις 11 Σεπτεμβρίου…

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ