Πλεύρης: Πριν 5 χρόνια ξυπνούσα από τη διασωλήνωση – Η ανάρτηση

Συγκλονίζει με ανάρτησή του στο Twitter ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για την περιπέτεια υγείας που έζησε πριν από 5 χρόνια.

Συγκλονίζει με ανάρτησή του στο Twitter ο Υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης για την περιπέτεια υγείας που έζησε πριν από 5 χρόνια.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Τότε, ο κύριος Πλεύρης είχε εισήχθη σε ιδιωτικό νοσοκομείο με εικόνα σήψης και νοσηλεύτηκε στην Εντατική υπό μηχανική υποστήριξη. Η περιπέτειά του είχε ξεκινήσει είχε ξεκινήσει μετά από μία επέμβαση για αφαίρεση των κιρσών στο αριστερό κάτω άκρο. Η επέμβαση, που έγινε σε ιδιωτική κλινική, ήταν επιτυχής και μετά από δύο εβδομάδες σε επανεξέταση σε δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα εκρίθη από τον θεράποντα ιατρό ότι έπρεπε να γίνει αφαίρεση εναπομείναντος υγρού σε μικρές εστίες κιρσών με παρακέντηση. Όπως είχε περιγράψει ο κ. Πλεύρης, μία μέρα μετά την παρακέντηση άρχισε να ανεβάζει πυρετό και να έχει ερυθρότητα. Τότε ξεκίνησε και η περιπέτειας της υγείας του που κατέληξε σε διασωλήνωση.

«Η σημερινή ημέρα των Εισοδίων της Θεοτόκου σημαδεύει την ζωή μου. Πριν 5 χρόνια ξυπνούσα από την διασωλήνωση. Η ΜΕΘ η διασωλήνωση είναι βιώματα που δεν μεταφέρονται με λόγια», έγραψε ο Υπουργός Υγείας στο Twitter

Και συμπλήρωσε με νόημα, αναφερόμενος στις τωρινές συνθήκες πανδημίας και στο εμβόλιο για τον κορωνοϊό: «Προστατεύστε τον εαυτό σας. Κανένας δεν αξίζει να βρεθεί σε ΜΕΘ όταν υπάρχει εμβόλιο που μας προστατεύει».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ