Πλεύρης: Έρευνα για το θάνατο 49χρονου με έμφραγμα – Πάτρα

Διαστάσεις παίρνει ο τραγικός θάνατος ενός 49χρονου, από έμφραγμα, στην Πάτρα, με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη να ζητά κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας» προκειμένου να διερευνηθεί τι έγινε και να αποδοθούν άμεσα ευθύνες.

Διαστάσεις παίρνει ο τραγικός θάνατος ενός 49χρονου, από έμφραγμα, στην Πάτρα, με τον υπουργό Υγείας, Θάνο Πλεύρη να ζητά κατεπείγουσα έρευνα για το περιστατικό στο νοσοκομείο της Πάτρας «Άγιος Ανδρέας»

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πρόκειται για τον άνδρα ο οποίος, σύμφωνα με τα καταγγελλόμενα, υπέστη έμφραγμα και μετέβη στο νοσοκομείο του «Αγίου Ανδρέα» στην Πάτρα. Οι συγγενείς του Πατρινού ζαχαροπλάστη Θεόδωρου Νεμουτιάνου υποστηρίζουν ότι το νοσοκομείο δεν εφημέρευε και το προσωπικό τού ζήτησε να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών. Λίγα λεπτά αργότερα, ο 49χρονος πέθανε στο κάθισμα του συνοδηγού, σε αυτοκίνητο συγγενούς του.

Ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης ζήτησε την παραίτηση του διοικητή του νοσοκομείου «Άγιος Ανδρέας» στην Πάτρα, μετά τον θάνατο του 49χρονου.

Επίσης, ζήτησε την ενεργοποίηση των διατάξεων της θέσης σε αργία για όσους ευθύνονται για τη λανθασμένη αξιολόγηση του περιστατικού.

Υπενθυμίζεται ότι μετά από την αξιολόγηση του πορίσματος της κατεπείγουσας έρευνας ο υπουργός Υγείας Θάνος Πλεύρης διέταξε κατεπείγουσα ΕΔΕ.

Τραγωδία στην Πάτρα: Το χρονικό του θανάτου του 49χρονου

Σύμφωνα με τα όσα ισχυρίζονται συγγενείς του 49χρονου, ο άτυχος άνδρας έφτασε με συμπτώματα οξέως εμφράγματος στο Γενικό Νοσοκομείο Πατρών, ενημερώνοντας τους γιατρούς για πόνους στην πλάτη. Όπως λένε οι συγγενείς του, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι το νοσοκομείο δεν εφημερεύει και του σύστησαν να μεταβεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών.

Ο 49χρονος άνδρας αισθάνθηκε να επιδεινώνεται η κατάσταση του και έξω από το Νοσοκομείο κάλεσε συγγενικό του πρόσωπο, το οποίο έφτασε και τον παρέλαβε για να πάνε στο Νοσοκομείο του Ρίου. Όμως, μόλις μερικές εκατοντάδες μέτρα από το Νοσοκομείο «Άγιος Ανδρέας», ο 49χρονος πέθανε στο κάθισμα του συνοδηγού. Όταν ο συγγενής του έφτασε στο Νοσοκομείο του Ρίου, ήταν πλέον αργά.

Σύμφωνα με το tempo24.news η απώλεια του 49χρονου είναι η δεύτερη που «μετρά» η οικογένεια καθώς πριν από λίγους μήνες από τη ζωή έφυγε η αδελφή του, η 44χρονη Ελπινίκη Νεμουτιάνου, νοσηλευόμενη με κορωνοϊό.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ