Πήγε να κάνει το εμβόλιο και έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα στο μπράτσο

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση όπου μια γυναίκα έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο της.

Ενα απίστευτο περιστατικό σημειώθηκε στο εμβολιαστικό κέντρο στη Μεταμόρφωση όπου μια γυναίκα έφυγε τρέχοντας με τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο της.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τον Alpha, πριν από 15 με 20 ημέρες πήγε μια γυναίκα, 61 ετών, και έκανε την πρώτη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Η εν λόγω γυναίκα, σύμφωνα με τον Alpha, ζήτησε από τη γιατρό, την ώρα που η σύριγγα ήταν στο μπράτσο της, να της χορηγήσει και μια ουσία που κρατούσε η 61χρονη στα χέρια της. Πρόκειται για ουσία «που τής την είχε δώσει μια γιατρός που ασκεί την ομοιοπαθητική», με τη γιατρό να αρνείται να το κάνει.

«Σήμερα, που είχε πάλι ραντεβού για το εμβόλιο, ζήτησε πάλι να της χορηγήσει την ουσία αυτή μέσω της σύριγγας με τη γιατρό να αρνείται. Τότε η γυναίκα σηκώθηκε- με τη σύριγγα καρφωμένη στο μπράτσο της- και άρχισε να τρέχει».

Εφυγε με τη σύριγγα στο μπράτσο της και την κυνηγούσαν

Οπως ήταν αναμενόμενο, προκλήθηκε αναστάτωση ενώ σύμφωνα με τον Alpha, ο άνδρας της ήταν έξω από το εμβολιαστικό κέντρο με αναμμένη τη μηχανή του αυτοκινήτου με τη γιατρό και τη νοσηλεύτρια να την κυνηγούν, «τραβώντας από το χέρι της την ένεση. Αλλά έμεινε η βελόνα και το στόμιο με τη γυναίκα να φεύγει με τον άνδρα της κανονικά».

Σύμφωνα με τον Alpha, έγιναν όλες οι κινήσεις ενημέρωσης του υπουργείου Υγείας και της Αστυνομίας από τους υπεύθυνους στο εμβολιαστικό κέντρο, αν και λίγο αργότερα επέστρεψαν η γυναίκα και ο σύζυγός της δίνοντας τη βελόνα και λέγοντας: «Αυτό ανήκει σε εσάς, είμαι μια χαρά».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ