ΠΦΣ: Υπογραφή μνημονίου συνεργασίας με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) και το ΙΔΕΕΑΦ στο πλαίσιο της ανάδειξης του πολυσχιδούς ρόλου του Φαρμακοποιού, εμπλουτίζει την θεματολογία των επιμορφωτικών σεμιναρίων διευρύνοντας το πεδίο ενημέρωσής τους.

Ο Πανελλήνιος Φαρμακευτικός Σύλλογος (ΠΦΣ) και το ΙΔΕΕΑΦ στο πλαίσιο της ανάδειξης του πολυσχιδούς ρόλου του Φαρμακοποιού, εμπλουτίζει την θεματολογία των επιμορφωτικών σεμιναρίων διευρύνοντας το πεδίο ενημέρωσής τους

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Για τον λόγο αυτό υπεγράφη την Πέμπτη 3 Φεβρουαρίου 2022, Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.), Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (Π.Φ.Σ.) και Επαγγελματικής Εκπαίδευσης & Ανάπτυξης Φαρμακοποιών Μονοπρόσωπης Ανώνυμης Εταιρείας (ΙΔΕΕΑΦ) στοχεύοντας στην εξοικείωση των φαρμακοποιών της χώρας με τις Α’ Βοήθειες.

Ο Πρόεδρος του ΠΦΣ κ. Απόστολος Βαλτάς και ο Πρόεδρος του ΙΔΕΕΑΦ, κ. Σεραφείμ Ζήκας, συναντήθηκαν με τον Προέδρο του Ε.Ε.Σ., Dr. Αντώνιο Αυγερινό, στα κεντρικά γραφεία του Ε.Ε.Σ. στην Αθήνα και ενημερώθηκαν για τα σεμινάρια Α’ Βοηθειών που υλοποιεί εδώ και δεκαετίες ο ΕΕΣ, αλλά και για το πολύπλευρο ανθρωπιστικό έργο του Οργανισμού προς τις ευάλωτες κοινωνικές ομάδες.

Το μνημόνιο συνεργασίας προβλέπει τη διοργάνωση Εκπαιδευτικών Σεμιναρίων σε φαρμακοποιούς ειδικά για τον χώρο του φαρμακείου από εξειδικευμένους εκπαιδευτές του Ε.Ε.Σ, για την απόκτηση πιστοποιημένων γνώσεων παροχής υπηρεσιών Α’ Βοήθειας.
Η εν λόγω δράση αναμένεται να ξεκινήσει άμεσα και θα διαρκέσει μέχρι τον Δεκέμβριο του 2023, ενώ τα σεμινάρια θα έχουν διάρκεια 18 ωρών και θα διεξάγονται ανά τοπικό Φαρμακευτικό Σύλλογο, κατόπιν προγραμματισμού.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ε.Ε.Σ. είναι πρωτοπόρος και ο πλέον αξιόπιστος φορέας στην εκμάθηση Α’ Βοηθειών στην Ελλάδα, διοργανώνοντας πολυάριθμα εκπαιδευτικά διαδραστικά σεμινάρια.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ