Πελώνη: Η Siemens δεν υπέβαλε προσφορά – Καταρρέουν τα fake news

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, με αφορμή καταγγελίες στις οποίες είχε προβεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί “φωτογραφικής απευθείας ανάθεσης” για τα self-test.

Επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ εξαπολύει η κυβερνητική εκπρόσωπος Αριστοτελία Πελώνη, με αφορμή καταγγελίες στις οποίες είχε προβεί το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης περί "φωτογραφικής απευθείας ανάθεσης" για τα self-test.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Διευκρινίσεις για το θέμα του διαγωνισμού για την προμήθεια των self tests έδωσε εκ νέου τη Δευτέρα (29/3) μέσω ανακοίνωσής της η κυβερνητική εκπρόσωπος κ. Αριστοτελεία Πελώνη, εξαπολύοντας παράλληλα δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ, που όπως αναφέρει βιάστηκε με ανακοίνωσή του ανήμερα της 25ης Μαρτίου «να εκτοξεύσει λάσπη και ψέματα στον ανεμιστήρα».

Όπως αναφέρει η κα. Πελώνη για τον διαγωνισμό, ο οποίος βρίσκεται στο Ελεγκτικό Συνέδριο, κατέθεσαν φάκελο συνολικά 31 εταιρείες, αλλά όχι και η Siemens Healthineers, όπως κατήγγειλε η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν υπέβαλε προσφορά ούτε άμεσα ούτε έμμεσα. Προκύπτει ότι δεν πληρούσε καν τις προδιαγραφές που τέθηκαν από τους ειδικούς» σημειώνει η κυβερνητική εκπρόσωπος, κ. Πελώνη.

Ακολουθεί η ανακοίνωση της κυβερνητικής εκπροσώπου Αριστοτελείας Πελώνη:

«Ανήμερα της 25ης Μαρτίου, ο ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωσή του έσπευσε να εκτοξεύσει λάσπη και ψέματα στον ανεμιστήρα καταγγέλλοντας τον ίδιο τον πρωθυπουργό για φωτογραφική απευθείας ανάθεση στην εταιρεία Siemens για την προμήθεια των self-test.

Κατασκεύασε μια ψεύτικη ιστορία, αποδεικνύοντας ότι δεν ορρωδεί προ ουδενός προκειμένου να πλήξει την διαχείριση της πανδημίας και την προσπάθεια για ελεγχόμενη επανεκκίνηση και άνοιγμα της οικονομίας και της κοινωνίας.

Κατασκεύασε μια ψεύτικη ιστορία όπως μόνο αυτός ξέρει.

Σήμερα που τα fake news του κατέρρευσαν, οι λασπολόγοι του ΣΥΡΙΖΑ σιωπούν.

31 εταιρείες υπέβαλαν προσφορές στον διαγωνισμό και ο φάκελος κατατίθεται σήμερα στο Ελεγκτικό Συνέδριο για τον προσυμβατικό έλεγχο. Η συγκεκριμένη εταιρεία δεν υπέβαλε προσφορά ούτε άμεσα ούτε έμμεσα. Προκύπτει ότι δεν πληρούσε καν τις προδιαγραφές που τέθηκαν από τους ειδικούς.

Η σιωπή του ΣΥΡΙΖΑ είναι ένοχη.

Ας απαντήσει επιτέλους. Συμφωνεί να προμηθευτεί η χώρα άμεσα οικιακά τεστ, πρώτα από όλη την Ευρώπη και πριν η προμήθειά τους καταστεί εξαιρετικά δύσκολη λόγω του αυξανόμενου ανταγωνισμού; Συμφωνεί να ανοίξουν δραστηριότητες με τη χρήση των νέων εργαλείων που παρέχει η επιστήμη;

Ή θα επιμείνει να εύχεται την καταστροφή για να βρει αντιπολιτευτικό αφήγημα;

Όση λάσπη κι αν πετάξουν, γυρίζει πίσω.»

Αριστοτελείας Πελώνη

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ