Παράταση των συμβάσεων των προσωπικών ιατρών έως το τέλος του 2025, αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα, σύμφωνα με ενημέρωση του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).
Ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών ενημερώνει τα μέλη του ότι μετά από επικοινωνία με τον ΕΟΠΥΥ, πληροφορήθηκε ότι πρόκειται να υπάρξει παράταση των συμβάσεων των προσωπικών ιατρών μέχρι το τέλος του 2025.
“Η εξέλιξη αυτή διασφαλίζει την ομαλή συνέχιση της συνεργασίας των ιατρών με τον Οργανισμό και την απρόσκοπτη παροχή υπηρεσιών υγείας στους πολίτες.
Ο ΙΣΑ θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά το θέμα και να ενημερώνει άμεσα τα μέλη του για οποιαδήποτε εξέλιξη”, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση του ΙΣΑ.
Σημειώνεται ότι το σύνολο των διαθέσιμων προσωπικών γιατρών ανέρχεται τώρα σε 5.496. Από το σύνολο των προσωπικών γιατρών οι 2.761 είναι γενικοί γιατροί και παθολόγοι του ΕΣΥ, των Κέντρων Υγείας και των Τοπικών Μονάδων Υγείας (ΤΟΜΥ). Οι ιδιώτες ελεύθεροι επαγγελματίες γενικοί γιατροί και παθολόγοι που έχουν ενταχθεί στο σύστημα των προσωπικών γιατρών είναι 1.379.
Στο σύστημα έχουν εγγραφεί περίπου 5.110.000 πολίτες, ενώ σχεδόν 3.700.000 πολίτες δεν είναι εγγεγραμμένοι.
Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα
Δείτε επίσης
Προσωπικός Γιατρός: Πότε θα λάβουν 1 εκ. ευρώ οι φαρμακοποιοί
Προσωπικός Βοηθός: Ακόμα 500 άτομα με αναπηρία στο πρόγραμμα


