Ο Σύλλογος Σκλήρυνσης Κατά Πλάκα Αττικής «πηγαίνει» Ζάππειο

Στις 18,19 & 20 Μαρτίου 2023 ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας – Αττικής (ΣΑμΣΚΠ) θα συμμετέχει με περίπτερο στη 1η ‘Εκθεση ΑΝΑΠΗΡΙΑ -ΑμεΑ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που οργανώνει η KOSMEIN Athens στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.

Στις 18,19 & 20 Μαρτίου 2023 ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας - Αττικής (ΣΑμΣΚΠ) θα συμμετέχει με περίπτερο στη 1η ‘Εκθεση ΑΝΑΠΗΡΙΑ -ΑμεΑ – ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ που οργανώνει η KOSMEIN Athens στο ΖΑΠΠΕΙΟ ΜΕΓΑΡΟ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Αττικής είναι μη κερδοσκοπικός οργανισμός που λειτουργεί από το 2007, ιδρύθηκε και διοικείται αποκλειστικά από ασθενείς , με έδρα το Ελληνικό στα Θεραπευτήρια Χρόνιων Παθήσεων Αναπήρων στο Λ. Βουλιαγμένης (πρώην Αμερικάνικη Βάση). Σκοπός του συλλόγου είναι η εξυπηρέτηση, ενημέρωση και υποστήριξη των ΑμΣΚΠ σε όλο το φάσμα των αναγκών τους καθώς και η ενημέρωση του ευρύτερου κοινού για την ασθένεια. Για την ενημέρωση σας Μέλη του Δ.Σ και το προσωπικό θα βρίσκεται στην έκθεση τις εξής ώρες Σάββατο 10:00 π.μ – 20:00 μ.μ , Κυριακή 12:00 μ.μ – 20:00 μ.μ & Δευτέρα 12:00 μ.μ – 21:00 μ.μ.

Το Σάββατο 18 Μαρτίου και ώρα 12:00 μ.μ η Πρόεδρος του ΣΑμΣΚΠ κα Βασιλική Μαράκα κατά την τελετή εγκαινίων θα απευθύνει χαιρετισμό. Επίσης, ο Σύλλογος έχει οργανώσει δύο στρογγυλά τραπέζια στο Συνεδριακό Κέντρο του Ζαππείου. Το πρώτο θα πραγματοποιηθεί Σάββατο 17:00 με θέμα ” Σεξουαλικότητα & Μητρότητα στη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας” με εισηγητές τον κον Σπύρο Βλάχο – Μαιευτήρα Γυναικολόγο του ΜΗΤΕΡΑ καθώς και τον κον Χαράλαμπο Κωνσταντινίδη MD, PhD, FEBU, FECSM του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης .Το δεύτερο στρογγυλό τραπέζι θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 19 Μαρτίου και ώρα 12:00μ.μ με θέμα : ” Ενσυναίσθηση & Φροντιστής ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας” με εισηγητές τον Δρ. Βασίλη Κιοσσέ Ψυχολόγο- Ψυχοθεραπευτή- Ιατρικό Εκπαιδευτή, Ερευνητικό Συνεργάτη του τμήματος Ιατρικής Α.Π.Θ. και την Δρ Χρυσοβιτσάνου Χρύσα, RN, PhD, MSN, MSc Προϊσταμένη Κέντρου Ειδικών Νευρολογικών Νοσημάτων, στο Αιγινήτειο Νοσοκομείο.

Ο Σύλλογος ευχαριστεί θερμά την οργανώτρια εταιρεία KOSMEIN Αthens για την ευγενική παραχώρηση περιπτέρου στο Μέγαρο Ζαππείου ώστε να δοθεί η δυνατότητα να ενημερωθεί το ευρύ κοινό για την ασθένεια.

Για περισσότερες πληροφορίες στο www.msassociationhellas.org

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ