Νίκος Χριστοδούλου: Ο γιατρός – αρνητής πέθανε από κορωνοϊό

Ο γιατρός αρνητής, Νίκος Χριστοδούλου πέθανε από κορωνοϊό – Είχε πείσει τη μητέρα και τον αδερφό του να μην εμβολιαστούν – Πέθαναν και οι τρεις λόγω του ιού.

Ο γιατρός αρνητής, Νίκος Χριστοδούλου πέθανε από κορωνοϊό - Είχε πείσει τη μητέρα και τον αδερφό του να μην εμβολιαστούν - Πέθαναν και οι τρεις λόγω του ιού.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο γιατρός Νίκος Χριστουδούλου, που ήταν αρνητής του εμβολιασμού, πέθανε από κορωνοϊό. Ο ίδιος είχε πείσει τη μητέρα και τον αδερφό του να μην εμβολιαστούν με αποτέλεσμα να χάσουν και εκείνοι τη ζωή τους λόγω του ιού.

Τα τρία μέλη της οικογένειας έχασαν τη μάχη με την Covid-19 μέσα σε διάστημα λίγων εβδομάδων. Ειδικότερα, προ δύο εβδομάδων κατέληξε και ο 63χρονος αδελφός του, ενώ στις 13 Οκτωβρίου έφυγε από τη ζωή, χτυπημένη από τον κορωνοϊό και η 91χρονη μητέρα τους.

Αξίζει να σημειωθεί πως η σύζυγος του 63χρονου αδερφού του Νίκου Χριστοδούλου είχε αποκαλύψει ότι κανένας τους δεν είχε εμβολιαστεί.

«Είχε πειστεί και από τον αδερφό του. Δεν πίστευε στον ιό, αρνιόταν να εμβολιαστεί και καθυστέρησε να πάει στο νοσοκομείο», είπε η η σύζυγός του, σύμφωνα με το lamiareport.gr και πρόσθεσε:

«Εγώ το έχω κάνει, τα παιδιά μου το έχουν κάνει και προσπαθούσα. Κάθε μέρα είχαμε τη συζήτηση αυτή, κάθε μέρα μέσα στο σπίτι μας ήταν η συζήτηση το τι είναι ο κορωνοϊός και τι γίνεται.

»Δεν το πίστευε. Πίστευε ότι ο κορωνοϊός είναι μία ίωση, είχε πειστεί και από τον αδερφό του ότι είναι μία ίωση σαν όλες τις άλλες. Εγώ ούτε κόλλησα, ούτε τίποτα. Το μόνο που έκανα και το συνιστώ είναι το εμβόλιο που με έσωσε».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ