Μόσιαλος -Κορωνοϊός: «Καμπανάκι» για όσους αρνούνται να εμβολιαστούν

Το «καμπανάκι» κρούει ο Ηλίας Μόσιαλος για όσους αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού.

Το «καμπανάκι» κρούει ο Ηλίας Μόσιαλος για όσους αρνούνται να εμβολιαστούν κατά του κορωνοϊού

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Με ανάρτησή του στο facebook, την οποία συνοδεύει με ένα γράφημα, ο καθηγητής του LSE εξηγεί τους κινδύνους που ελλοχεύουν από τον μη εμβολιασμό καλώντας τους πολίτες να μην παίζουν με τις πιθανότητες.

«Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στη ζωή μας, ας μην προσθέσουμε σε αυτές και τα μακροχρόνια συμπτώματα της νόσου του Covid-19», αναφέρει χαρακτηριστικά δείχνοντας στο γράφημα ότι οι ανεμβολίαστοι μπορεί να νοσήσουν σοβαρά.

Ηλίας Μόσιαλος: Η ανάρτηση του 

«Οι εμβολιασμοί δουλεύουν. Το ξέρουμε πλέον. Όπως ξέρουμε και πως ακόμη και σε περιβάλλοντα υψηλού κινδύνου οι επαναλοιμώξεις είναι σπάνιες. Και όταν συμβαίνουν, τα συμπτώματα τείνουν να είναι ανύπαρκτα ή ήπια. Μετά τον εμβολιασμό οι περισσότεροι -αν κολλήσουν τον ιό- περνάνε μια ασυμπτωματική ίωση. Δεν ισχύει όμως το ίδιο για τους ανεμβολίαστους. Έχοντας ποσοστοποιήσει τον κίνδυνο του κορωνοιού, και ξέροντας πως το εμβόλιο μας προστατεύει από τις σοβαρές συνέπειες της νόσου, ας μην παίζουμε με τις πιθανότητες. Υπάρχουν πολλές αβεβαιότητες στη ζωή μας, ας μην προσθέσουμε σε αυτές και τα μακροχρόνια συμπτώματα της νόσου του Covid-19».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ