Κικίλιας: Ζητά εξηγήσεις για το διετές ραντεβού -Τι λέει το νοσοκομείο

Εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων έδωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας σχετικά με την καταγγελία μιας γυναίκας για ραντεβού γαστροσκόπησης σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης μετά από δύο χρόνια, δηλαδή το 2022!

Εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων έδωσε ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας σχετικά με την καταγγελία μιας γυναίκας για ραντεβού γαστροσκόπησης σε δημόσιο νοσοκομείο της Κρήτης μετά από δύο χρόνια, δηλαδή το 2022!

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Για την καταγγελία που αναπαράγεται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και κάνει το γύρο του διαδικτύου, πληροφορήθηκε και ο κ. Κικιλίας ο οποίος ζήτησε αμέσως ενημέρωση και εξηγήσεις από όλες τις εμπλεκόμενες υγειονομικές αρχές.

Συγκεκριμένα, ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, έδωσε εντολή να διερευνηθεί άμεσα η υπόθεση που αφορά στο νοσοκομείο Χανίων.

Τι λέει η κόρη της γυναίκας για το ραντεβού μετά από δύο χρόνια

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα zarpanews.gr η κόρη της γυναίκας αρχικά πίστεψε ότι επρόκειτο για τυπογραφικό λάθος. Ωστόσο σε επικοινωνία που είχε με το νοσοκομείο Χανίων διαπίστωσε την ότι το ραντεβού ήταν όντως για το… 2022.

«Οταν μου το είπε, σκέφτηκα να κλάψω ή να γελάσω; Λοιπόν γέλασα πολύ, μα πάρα πολύ. Και όχι γιατί ήταν αστείο, αλλά μόνο ως αστείο μπορεί κανείς να το εκλάβει για να μην θυμώσει πολύ. Και είναι μέχρι να τύχει στον καθένα και να δει ποιο πραγματικά είναι το σύστημα υγείας για το οποίο πληρώνουμε αδρά και παχυλά όλοι μας. Αυτή είναι η κατάσταση στον χώρο της υγείας και όχι μόνο, τα προβλήματα είναι τεράστια και επειδή δεν τα φωνάζουμε καθημερινά δε σημαίνει πως δεν υπάρχουν», σχολίασε χαρακτηριστικά η ίδια.

Η απάντηση του νοσοκομείου

Η διοίκηση του νοσοκομείου, μέσω του νέου διοικητή Γ. Μπέα, απάντησε λέγοντας ότι ήδη έχει προσληφθεί ένας επικουρικός γαστρεντερολόγος, ενώ αναμένεται ακόμα μία πρόσληψη.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του νοσοκομείου:

Η νέα Διοίκηση του Γ.Ν. Χανίων σε συνεργασία με τη Διοίκηση της 7ης ΥΠΕ Κρήτης έχει ήδη προβεί στην πρόσληψη ενός επικουρικού γαστρεντερολόγου ιατρού και τις επόμενες ημέρες το Τμήμα θα ενισχυθεί με ακόμη έναν. Επίσης, ξεκινάει άμεσα η λειτουργία και δεύτερου τακτικού εξωτερικού γαστρεντερολογικού ιατρείου. Τα ραντεβού που βρίσκονται σε εκκρεμότητα θα επαναπρογραμματιστούν και οι ασθενείς θα ειδοποιηθούν για τις νέες ημερομηνίες.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ