Κέλλας: Πώς κέρδισα την μάχη με τον κορωνοϊό – Είναι επικίνδυνος

Εξιτήριο πήρε ο Χρήστος Κέλλας από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μετά από πολυήμερη «μάχη» με τον κορωνοϊό.

Εξιτήριο πήρε ο Χρήστος Κέλλας από Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας μετά από πολυήμερη «μάχη» με τον κορωνοϊό.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο βουλευτής Λάρισας της ΝΔ, Χρήστος Κέλλας, μιλώντας στο Αθηναϊκό Πρακτορείο έστειλε το μήνυμα του προς τους πολίτες σημειώνοντας ότι «ο ιός είναι ύπουλος», ενώ κάλεσε τον κόσμο να παραμείνει στο σπίτι.

«Ο ιός είναι ύπουλος, επικίνδυνος και δεν πρέπει να τον υποτιμάμε. Το λέω γιατί ταλαιπωρήθηκα πολύ. Δεν αξίζουμε τέτοια ταλαιπωρία. Μένουμε σπίτι. Δεν ζητάμε τίποτα άλλο» είπε χαρακτηριστικά. Μεταξύ άλλων ο βουλευτής Λάρισας περιέγραψε στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, τις ημέρες της νοσηλείας του στο νοσοκομείο, αλλά και το γεγονός ότι ο ίδιος κάποια στιγμή παραλίγο να διασωληνωθεί λόγω της επιβάρυνσης της υγείας του.

Κέλλας: Επί πέντε ημέρες είχα 39 πυρετό

Όπως τόνισε, κατά την διάρκεια της νοσηλείας του χορηγήθηκαν τα απαραίτητα φάρμακα, ενώ ο ίδιος δεν είχε κανένα άλλο σύμπτωμα παρά μόνο υψηλό πυρετό, ο οποίος έπεφτε μετά από την χορήγηση αντιπυρετικών φαρμάκων.

«Επί πέντε μέρες και κάθε τέσσερις ώρες ο πυρετός ανέβαινε 39 και έπεφτε με αντιπυρετικά φάρμακα. Έπαιρνα αντιπυρετικά, έπεφτε ο πυρετός και μετά επαναλαμβανόταν το ίδιο πράγμα. Είχα τεράστια ταλαιπωρία γιατί ήμουν άυπνος για πέντε μέρες» είπε ο βουλευτής και συμπλήρωσε ότι η κατάσταση της υγείας του επιδεινώθηκε μετά την πάροδο των πέντε ημερών.

Κέλλας: «Η… τρομακτική ακτινογραφία των πνευμόνων μου»

«Η εικόνα άρχισε να χειροτερεύει και άρχιζε να πέφτει ο κορεσμός. Μου βγάζουν ακτινογραφία. Χάλια. Πνευμονία παντού. Τους γιατρούς τους είδα αναστατωμένους. Στέλνουν τις εξετάσεις στον κ. Τσιόρδα και αποφασίζουν να μου χορηγήσουν κάποιο φάρμακο. Από την ημέρα που μου χορηγήσαν αυτό το φάρμακο, το απόγευμα του Σαββάτου, μέχρι και σήμερα δεν έχω πυρετό. Το φάρμακο λοιπόν αυτό ήταν καθοριστικό, όπως κατάλαβα, για την αλλαγή της κλινικής μου εικόνας, γιατί πήγαινα για σηψαιμία και διασωλήνωση», τόνισε ο κ. Κέλλας.

Είπε επίσης ότι με βάση το τελευταίο τεστ που έκανε, δεν είναι πλέον θετικός στον κορωνοϊό, ενώ δεν παρέλειψε να εκφράσει τις ευχαριστίες του στους γιατρούς και όλο το νοσηλευτικό προσωπικό για το γεγονός ότι στάθηκαν δίπλα του σε αυτή την δύσκολη μάχη με τον ιό. «Οι γιατροί και όλο το προσωπικό έδωσαν σκληρό αγώνα. Έπειτα ένιωσαν τεράστια ικανοποίηση που άλλαξε η κατάσταση και ειδικά σήμερα που πήρα το εξιτήριο» ανέφερε καταλήγοντας ο βουλευτής της Ν.Δ. κ. Κέλλας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ