Κατέρρευσε το ταβάνι στο Ν. Νίκαιας τραυματίζοντας μητέρα ασθενούς (vid)

Το ταβάνι κατέρρευσε χθες τα μεσάνυχτα στο Νοσοκομείο Νίκαιας, στην Ορθοπεδική Κλινική, σε θάλαμο νοσηλείας, τραυματίζοντας σοβαρά τη μητέρα νεαρού ασθενή που σήμερα θα χειρουργούταν.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων καταγγέλλει τις τριτοκοσμικές συνθήκες Νοσηλείας, κάνοντας λόγο για πολύ κακή κατάσταση υποδομών και εξοπλισμού των νοσοκομείων, λόγω έλλειψης συντήρησης.

Όπως τονίζει σε σχετική ανακοίνωση της:

Πόσο πρέπει να φωνάξουμε για να μας ακούσει η κυβέρνηση!!! Προτιμούν να διαθέτουν 18.600 ευρώ να βάψουν το Υπουργείο Μακεδονίας Θράκης και να αλλάξει κουρτίνες η κα Νοτοπούλου αντί να συντηρήσουν τα Νοσοκομεία!!! Ντροπή!!!

Αντιδράσεις αντιπολίτευσης

«Είχαμε προαναγγείλει δημόσια ότι στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας θα είχαμε και ατυχήματα. Αλλά όπως φαίνεται, ο κ. Πολάκης με άλλα σοβαρότερα θέματα έχει να ασχολείται, όπως το να χαζολογεί στο Facebook και να προαναγγέλλει φυλακίσεις» όπως δηλώνει ο Τομεάρχης Υγείας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Επικρατείας, κ. Βασίλης Οικονόμου, αναφέροντας σε δήλωση του πως «Τριτοκοσμική παραμένει η εικόνα στα δημόσια νοσοκομεία παρά τους πανηγυρισμούς της ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας για την υποτιθέμενη αναβάθμιση του Εθνικού Συστήματος Υγείας.

Ενδεικτικό της κυβερνητικής αδιαφορίας είναι το σημερινό γεγονός της κατάρρευσης της οροφής της Ορθοπεδικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας που είχε ως αποτέλεσμα τον τραυματισμό συγγενούς ασθενούς.

Δυστυχώς, οι επανειλημμένες καταγγελίες μας για την τραγική κατάσταση του συγκεκριμένου νοσοκομείου -με πιο πρόσφατη αυτή που αφορά στα προβλήματα των Παθολογικών Κλινικών και της Ψυχιατρικής Κλινικής- ουδόλως απασχόλησαν το υπουργείο υγείας.

Η διάλυση του Εθνικού Συστήματος Υγείας επί ημερών ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ γίνεται κάθε ημέρα που περνάει και πιο ορατή. Οι πολιτικές ευθύνες του κ. Τσίπρα και της κυβέρνησης του είναι τεράστιες».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα