Φαρμακείο από τα Lidl στο Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Εγκαινιάστηκε σήμερα, Πέμπτη 4 Οκτωβρίου, το νέο φαρμακείο στο νοσοκομείο Παίδων Π. & Αγλαΐα Κυριακού, παρουσία εκπροσώπων των Μέσων, της Lidl Hellas, του νοσοκομείου και της Ανοιχτής Αγκαλιάς.

Νοσοκομείο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού»

Το 2016, μέσω της συνεργασίας μας με τους Φίλους Κοινωνικής Ιατρικής & Παιδιατρικής «Ανοιχτή Αγκαλιά» προχωρήσαμε σε πρώτη φάση στην ανάπλαση των Εξωτερικών Ιατρείων στο Νοσοκομείο, έτσι ώστε η παραμονή και η εξέταση των μικρών ασθενών να πραγματοποιείται σε ευχάριστο και ασφαλές περιβάλλον.

Σήμερα, ολοκληρώσαμε την κατασκευή του χώρου του Φαρμακευτικού Τμήματος του Νοσοκομείου, με τη δημιουργία του πρώτου φαρμακείου έκτασης 260 τ.μ., στο χώρο του παλαιού μαγειρείου.

Ο συνολικός προϋπολογισμός της παρέμβασής μας, από την έναρξη υλοποίησης του έργου ανήλθε στα 270.000 ευρώ.

Συνεργασία με την «Ανοιχτή Αγκαλιά»

Στο πλαίσιο των εγκαινίων, ανέφερε μεταξύ άλλων η Δ/ντρια Επικοινωνίας και ΕΚΕ της Lidl Hellas, Βασιλική Αδαμίδου: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω θερμά το Κοινωφελές Ίδρυμα Ιωάννη Σ. Λάτση για τη σημαντική του συνεισφορά στο συνολικό έργο. Με τη δωρεά του Ιδρύματος ολοκληρώθηκαν οι μελέτες για τις κατασκευές τόσο στα εξωτερικά ιατρεία στο νοσοκομείο, όσο και στο χώρο του Φαρμακευτικού Τμήματος».

Η συνεργασία μας με την «Ανοιχτή Αγκαλιά» μετρά ήδη πάνω από 7 χρόνια όπου υλοποιούμε εκστρατείες προληπτικής ιατρικής σε απομακρυσμένες περιοχές της ηπειρωτικής και νησιωτικής Ελλάδας, εκεί όπου δεν υπάρχουν υποδομές υγείας, μια ενέργεια αξίας άνω των 600.000 Ευρώ.

Είμαστε εκεί, δίπλα στην ανάγκη, τόσο στα μεγάλα αστικά κέντρα όσο και στην περιφέρεια, σε κάθε άκρη της Ελλάδας.

Εδώ και 20 χρόνια στη Lidl Hellas κάνουμε με συνέπεια πράξη την εταιρική μας υπόσχεση για ένα καλύτερο αύριο, ανανεώνοντας τη δέσμευσή μας για ακόμα περισσότερα και τα επόμενα χρόνια.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ