Δημόσια ΥγείαΕυαγγελισμός: Δωρεές από τις οικογένειες Ντε Γκρες, Δαυΐδ και Σπανού

Ευαγγελισμός: Δωρεές από τις οικογένειες Ντε Γκρες, Δαυΐδ και Σπανού

- Advertisement -

Με δωρεές από τις οικογένειες Ντε Γκρες, Δαυΐδ και Σπανού, ανακαινίσθηκαν οι αίθουσες της βραχείας νοσηλείας των ογκολογικών ασθενών της αιματολογικής κλινικής στον Ευαγγελισμό.

Με δωρεές από τις οικογένειες Ντε Γκρες, Δαυΐδ και Σπανού, ανακαινίσθηκαν οι αίθουσες της βραχείας νοσηλείας των ογκολογικών ασθενών της αιματολογικής κλινικής στον Ευαγγελισμό.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Την Δευτέρα 2 Ιουνίου έγιναν τα εγκαίνια από τον υπουργό Υγείας Άδωνι Γεωργιάδη, παρουσία μελών των οικογενειών που προχώρησαν στις δωρεές.

Ανάμεσά τους ο Παύλος και ο Νικόλαος Ντε Γκρες μαζί με τη μητέρα τους Άννα Μαρία και τη Χρυσή Βαρδινογιάννη, που έκαναν τη δωρεά στη μνήμη του πατέρα τους Κωνσταντίνου.

Ο υπουργός Υγείας σε σχετική του ανάρτηση, έγραψε τα εξής:

“Σήμερα στον «Ευαγγελισμό» κάναμε τα εγκαίνια των ανακαινισμένων αιθουσών της βραχείας νοσηλείας των ογκολογικών ασθενών της αιματολογικής κλινικής. Η ανακαίνιση έγινε από το Σωματείο “Aurora” που έχει ιδρύσει η οικογένεια Δαυΐδ και χρησιμοποιήθηκαν δωρεές από την οικογένεια Ντε Γκρες (τέως Βασιλική οικογένεια) εις μνήμην του πατρός τους Κων/νου, από την οικογένεια Σπανού εις μνήμην του Ευαγγέλου Σπανού και στη μνήμη της Nayia Downward”.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Δείτε επίσης

Ευαγγελισμός: Απέτυχε το σύστημα με τα βραχιολάκια σε 2 εφημερίες

Γεωργιάδης: Η Ελλάδα πρωταγωνίστρια στην Τεχνητή Νοημοσύνη

- Advertisement -

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ