ΕΟΠΥΥ: Ξεκινά η λειτουργία της ΠΕ.ΔΙ. για τους κατοίκους του Δ. Αθηναίων

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 ξεκινά η λειτουργία της Περιφερειακής Διεύθυνσης (ΠΕ.ΔΙ.) Κεντρικής Αθήνας Β’ στο κτίριο επί της οδού Ηπείρου 38, σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, όπου θα εξυπηρετούνται πλέον οι κάτοικοι του Δήμου Αθηναίων.

Την Πέμπτη 5 Δεκεμβρίου 2019 ξεκινά η λειτουργία της Περιφερειακής Διεύθυνσης (ΠΕ.ΔΙ.) Κεντρικής Αθήνας Β’ στο κτίριο επί της οδού Ηπείρου 38, σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Πρόκειται για ένα σύγχρονο και λειτουργικό χώρο, τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους πολίτες, με όλες τις προδιαγραφές ενός άρτια εξοπλισμένου και ασφαλούς δημόσιου κτιρίου.

Ενός κτιρίου που εγγυάται τη μέγιστη δυνατή εξυπηρέτηση των πολιτών σε συνάρτηση με την βέλτιστη ποιότητα των συνθηκών εργασίας των υπαλλήλων.

Η νέα ΠΕ.ΔΙ. εντάσσεται στο συνολικό σχέδιο του ΕΟΠΥΥ και της κυβέρνησης, για την αναβάθμιση της εξυπηρέτησης των πολιτών και ασθενών από τις δομές του Οργανισμού.
Η διάρθρωση της Διεύθυνσης συνίσταται στα παρακάτω Τμήματα:

  • α) Τμήμα Παροχών Ασθένειας
  • β) Τμήμα Λογιστηρίου.
  • γ) Τμήμα Φαρμακευτικής.
  • δ) Τμήμα Γραμματείας.
Η χωρική αρμοδιότητα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Αθήνας Β΄ είναι ο Δήμος Αθηνών.

Στη χωρική αρμοδιότητα της υφιστάμενης Περιφερειακής Διεύθυνσης Κεντρικής Αθήνας (Αχαρνών 96) παραμένουν οι Δήμοι: Βύρωνος, Γαλατσίου, Δάφνης, Ζωγράφου, Ηλιούπολης, Καισαριανής, Νέας Φιλαδέλφειας, Νέας Χαλκηδόνας, Ταύρου και Υμηττού.

Ωστόσο, για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των ασφαλισμένων, η ΠΕ.ΔΙ. στην Αχαρνών θα μετακομίσει στην οδό Κεφαλληνίας 104, σε ένα νέο σύγχρονο κτίριο. Σύμφωνα με τον ΕΟΠΥΥ, για το λόγο αυτό η ΠΕ.ΔΙ. θα παραμείνει κλειστή από τις 9 έως και τις 13 Δεκεμβρίου 2019. Από τη Δευτέρα 16 Δεκεμβρίου 2019 η ΠΕ.ΔΙ. θα λειτουργεί πλέον κανονικά στην οδό Κεφαλληνίας 104.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ