ΕΟΠΥΥ: Οδηγίες στους πολίτες για επίσκεψη σε Προσωπικό Γιατρό

Μετά από πολλές διαμαρτυρίες, εγκύκλιο έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΠΥΥ με οδηγίες προς τους πολίτες, για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους με τον προσωπικό τους γιατρό.

Μετά από πολλά ερωτήματα και διαμαρτυρίες, εγκύκλιο έδωσε στη δημοσιότητα ο ΕΟΠΥΥ με οδηγίες προς τους πολίτες, για τον τρόπο με τον οποίο μπορούν να κλείσουν το ραντεβού τους με τον προσωπικό τους γιατρό.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Οπως διευκρινίζεται, σε σχετική ανακοίνωσή του Οργανισμού, ύστερα από απορίες από δικαιούχους ο ΕΟΠΥΥ διευκρινίζει, μέσω εγκυκλίου, πως «σύμφωνα με τις υποχρεώσεις που απορρέουν από τους όρους της σύμβασής τους, οι συμβεβλημένοι με τον ΕΟΠΥΥ Προσωπικοί Ιατροί οφείλουν να εξυπηρετούν τα προγραμματισμένα ραντεβού τους, καθώς και να ακολουθούν και τηρούν την ηλεκτρονική διαδικασία με την οποία κλείνονται τα ραντεβού των εγγεγραμμένων πολιτών.

Οδηγίες για τον προγραμματισμό επίσκεψης με Προσωπικό Γιατρό

Οι πολίτες μπορούν να κλείνουν ηλεκτρονικά το ραντεβού τους με τον Προσωπικό Ιατρό μέσα από τον ιστότοπο https://prosopikos.gov.gr.

Επιπλέον, μέσα από τον ίδιο ιστότοπο https://prosopikos.gov.gr, τόσο οι πολίτες όσο και οι ιατροί μπορούν να βρίσκουν χρήσιμες πληροφορίες για το θεσμό του προσωπικού ιατρού επιλέγοντας το αντίστοιχο πεδίο αναλόγως της ιδιότητάς τους: Συχνές Ερωτήσεις (Πολίτες) ή Συχνές Ερωτήσεις (Γιατροί)».

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ