Εμβολιασμός: Άνοιξαν 60.000 νέες θέσεις για ραντεβού την Κυριακή

Το απόγευμα της Πέμπτης (2/12), άνοιξαν 60.000 νέες θέσεις για ραντεβού για εμβολιασμό, πρώτης και τρίτης δόσης, για αυτή την Κυριακή 5/12.

Το απόγευμα της Πέμπτης (2/12), άνοιξαν 60.000 νέες θέσεις για ραντεβού για εμβολιασμό, πρώτης και τρίτης δόσης, για αυτή την Κυριακή 5/12.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Οπως είχε αναφέρει ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης της Δευτέρας (29/11), η δυναμικότητα στους εμβολιασμούς, τον Δεκέμβριο, θα αυξηθεί, και με επέκταση του ωραρίου και με προσθήκη ημερών και εμβολιαστικών κέντρων.

Και σύμφωνα με πληροφορίες, το απόγευμα της Πέμπτης (2/12), άνοιξαν νέες θέσεις (slots) ώστε οι πολίτες να κανονίσουν το ραντεβού για τον εμβολιασμό τους.

Γκάγκα: Η μετάλλαξη Όμικρον μάλλον καλύπτεται από τα εμβόλια

Επίσης, πάνω από 100.000 άτομα θα μπορούν να εμβολιάζονται καθημερινά τον Δεκέμβριο, όπως είχε δηλώσει κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης για την πορεία της πανδημίας του κορωνοϊού στη χώρα μας ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας.

«Από τα 1.500 εμβολιαστικά κέντρα που ξεκίνησαν να λειτουργούν το Σεπτέμβριο, έχουν προστεθεί άλλα 800 και σύντομα θα είμαστε στα 2.300 εμβολιαστικά κέντρα, ενώ θα επεκταθεί και το ωράριό τους για όλο και περισσότερο εμβολιασμούς», είχε προσθέσει ο κ. Θεμιστοκλέους.

Ραντεβού: Ποιες ημέρες του Δεκεμβρίου δεν θα λειτουργούν τα εμβολιαστικά κέντρα

Επιπλέον, ο κ. Θεμιστοκλέους είχε εξηγήσει το πώς θα λειτουργήσουν τα εμβολιαστικά κέντρα την περίοδο των εορτών, σημειώνοντας ότι τον Δεκέμβριο θα υπάρχει δυνατότητα εμβολιασμού και τις Κυριακές. Αργία για τους εμβολιασμούς θα είναι η 25η και η 26η Δεκεμβρίου, αλλά και η Πρωτοχρονιά.

Ο κ. Θεμιστοκλέους είχε τονίσει, παράλληλα, ότι από τα ραντεβού που έχουν κλειστεί, έχουν ήδη εμβολιαστεί πάνω από 21.000 συμπολίτες μας κατ’ οίκον, ενώ είχε συμπληρώσει ότι έχουν γίνει πάνω από επτά εκατομμύρια εμβολιασμοί με την πρώτη δόση.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

Το απόγευμα της Πέμπτης (2/12), άνοιξαν 60.000 νέες θέσεις για ραντεβού για εμβολιασμό, πρώτης και τρίτης δόσης, για αυτή την Κυριακή 5/12. Το απόγευμα της Πέμπτης (2/12), άνοιξαν 60.000 νέες θέσεις για ραντεβού για εμβολιασμό, πρώτης και τρίτης δόσης, για αυτή την Κυριακή 5/12.

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ