«Έχω ακριβά γούστα» έλεγε ο μαιευτήρας με το φακελάκι των 1.000 ευρώ

Mαιευτήρας δημόσιου νοσοκομείου στην Αττική ζητούσε «φακελάκι» 1.000 ευρώ από τον σύζυγο εγκύου. Ο γιατρός είπε στον σύζυγο πως η… τιμή αυτή διαμορφώνεται σε αυτά τα χρήματα επειδή ο ίδιος «έχει ακριβά γούστα».

Mαιευτήρας δημόσιου νοσοκομείου στην Αττική ζητούσε «φακελάκι» 1.000 ευρώ από τον σύζυγο εγκύου.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Ο μαιευτήρας-γυναικολόγος απαίτησε να λάβει το χρηματικό ποσό «κάτω από το τραπέζι».

Ο σύζυγος της εγκύου που τον κατήγγειλε μίλησε στον Alpha για όσα συνέβησαν.

«Είναι ακριβά τα γούστα μου», είπε στον σύζυγο ο μαιευτήρας

«Εντάξει, του λέω, πόσα θέλεις. Μου λέει ”εμένα είναι ακριβά τα γούστα μου. Παίρνω 800 ευρώ για απλή γέννα και 1.000 για καισαρική”», ήταν αρχικά τα λόγια του συζύγου της εγκύου, μεταφέροντας τον διάλογο που είχε με τον γιατρό.

Στην αρχή είχε πει ότι δεν θέλει αμοιβή και μετά τη γέννα άλλαξε γνώμη.

Επέμβαση της αστυνομίας

«Γιατρέ, είναι πάρα πολλά τα χρήματα», του λέω. «Εγώ έχω να σου δώσω ένα 500άρικο. Θα ψάξω να τα βρω, για να στα δώσω. Μου απαντάει ”500 είναι πολύ λίγα”».

Έτσι, ο άνδρας απευθύνθηκε στην αστυνομία, μετέφερε το τι συμβαίνει και πήρε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα για να τα δώσει στον γιατρό.

«Μου έκανε την κίνηση με τα δάχτυλα που κάνουμε για τα χρήματα. Του λέω ”γιατρέ, έχω φέρει τα 500 ευρώ που μου είπατε και τα άλλα 500 στις 25 του μήνα”. Τότε βγάζω τον φάκελο που μου έδωσαν οι αστυνομικοί, του τα δίνω, βγαίνω έξω και του την πέφτουν οι αστυνομικοί και τον έπιασαν».

Ο γιατρός οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα, ενώ έρευνα διέταξε ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο κ. Πλεύρης ζήτησε να ερευνηθούν τα περιστατικά που είχε αναλάβει ο συγκεκριμένος γιατρός το προηγούμενο διάστημα.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ