Δερμιτζάκης: Ντροπιαστικό το χαρτί επίταξης – Είχα δηλώσει εθελοντής

«Ντροπιαστικό» χαρακτήρισε το χαρτί της επίταξης, που του κοινοποιήθηκε ο παθολόγος Στέλιος Δερμιτζάκης, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είχε δηλώσει εκ των προτέρων εθελοντής. Όπως είπε ο παθολόγος, στις 10 Μαρτίου είχε αποδεχθεί την πρόσκληση της Πολιτείας έτσι ώστε να συνδράμει με τις υπηρεσίες του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

«Ντροπιαστικό» χαρακτήρισε το χαρτί της επίταξης, που του κοινοποιήθηκε ο παθολόγος Στέλιος Δερμιτζάκης, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είχε δηλώσει εκ των προτέρων εθελοντής

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκεται η «παρουσίαση» των ιατρών μετά την επιστράτευση που ανακοίνωσε το υπουργείο Υγείας.

Βάσει των φύλλων πορείας που εκδόθηκαν χθες, οι γιατροί ξεκίνησαν να σπεύδουν, σήμερα, στα νοσοκομεία από τις 8:00 το πρωί. Δεν είναι πάντως όλοι οι ιδιώτες γιατροί σύμφωνοι με το μέτρο.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο παθολόγος Στέλιος Δερμιτζάκης χαρακτήρισε ως «ντροπιαστικό» το χαρτί της επιστράτευσης, που του κοινοποιήθηκε, υποστηρίζοντας ότι ο ίδιος είχε δηλώσει εκ των προτέρων εθελοντής. Όπως είπε ο παθολόγος στον ΑΝΤ1 το πρωί της Τρίτης, στις 10 Μαρτίου είχε αποδεχθεί την πρόσκληση της Πολιτείας έτσι ώστε να συνδράμει με τις υπηρεσίες του στο Εθνικό Σύστημα Υγείας.

«Αμέσως μόλις ο Ιατρικός Σύλλογος ζήτησε την βοήθειά μας, παρά το γεγονός πως δεν έχω πολύ χρόνο, έκανα αίτηση για να συμμετάσχω», είπε. «Μετά από 10 μέρες κάλεσα στον Ιατρικό Σύλλογο προκειμένου να μάθω γιατί δεν με έχουν καλέσει, την ώρα που οι συνάδελφοί μας αντιμετώπιζαν πρόβλημα στα νοσοκομεία», είπε.

Όπως περιέγραψε, μία αστυνομικός, ασθενής του, τον ενημέρωσε για το φύλλο πορείας που εκδόθηκε. «Θα προτιμούσα να πάω ως εθελοντής και όχι κρατώντας αυτό το χαρτί» ανέφερε καταλήγοντας.

Κάντε like στη σελίδα μας στο facebook για να μαθαίνετε όλα τα νέα

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ