Δημόσια ΥγείαΝοσοκόμα αυτοκτόνησε αφού δεν άντεξε το μπούλινγκ συναδέλφων της

Νοσοκόμα αυτοκτόνησε αφού δεν άντεξε το μπούλινγκ συναδέλφων της

- Advertisement -

Μία νοσοκόμα 30 ετών κρεμάστηκε καθώς υπέστη εκφοβισμό από τους συναδέλφους της, όπως αποκαλύπτει σχετική έρευνα. Η μητέρα δύο παιδιών Rhian Collins, βρέθηκε κρεμασμένη.

Η γυναίκα είπε στην οικογένειά της ότι οι συνάδελφοί της έκαναν τη ζωή της «πολύ δύσκολη» και της έδιναν τις χειρότερες νυχτερινές βάρδιες.

Σε έρευνα σχετικά με το θάνατό της, η Nia Lambley δήλωσε: “Είχε προβλήματα στη δουλειά της. Εκφοβιζόταν και πίστευε ότι της έδιναν συνεχώς τις χειρότερες βάρδιες.”

“Αυτό οδήγησε στο να έχει εμμονή με την εμφάνισή της και πήγαινε στο γuμναστήριο τέσσερις φορές την ημέρα.”

Η οικογένεια είπε στην αστυνομία ότι η κα Collins αγωνιζόταν να αντιμετωπίσει το άγχος της και προσπαθούσε να βρει μια νέα δουλειά.

Η μητέρα εργάστηκε στο νοσοκομείο Cefn Coed της Νότιας Ουαλίας και διαθέτει 193 κρεβάτια για την φροντίδα ενηλίκων και ηλικιωμένων ψυχικά ασθενών ατόμων.

Η έρευνα ανέφερε ότι η κυρία Collins ήταν εξαντλημένη μόλις ένα μήνα προτού αυτοκτονήσει, τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους.

Εκτός από την εμμονή της με το γυμναστήριο είχε επίσης αρχίσει να παίρνει τα χάπια αδυνατίσματος και απομακρύνθηκε από την οικογένειά της.

Ο αρραβωνιαστικός της David Reed δήλωσε ότι η Collins του ανέφερε την αυτοκτονία πολλές φορές, αλλά εκείνος ποτέ του δεν την πίστεψε.

Η κατάσταση ξέφυγε όταν η κα Collins δεν απαντούσε στα τηλέφωνα – γι’ αυτό ο κ. Reed πήγε στο σπίτι τους για να σώσει τα δύο τους παιδιά.

Αφού κάλεσε 30 φορές την αρραβωνιαστικιά του δίχως να πάρει απάντηση, κάλεσε την αστυνομία και έναν κλειδαρά, ο οποίος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού τους.

Οι αστυνομικοί και ο αρραβωνιαστικός της τη βρήκαν κρεμασμένη στο σπίτι της

Ο ιατροδικαστής Colin Phillips κατέγραψε ότι ο θάνατός της ήταν σκόπιμη αυτοκτονία. “Δεν υπήρξε συμμετοχή τρίτων και καμία ύποπτη κατάσταση. Από τα στοιχεία που συνέλεξα, καταλήγω στο συμπέρασμα ότι σκόπευε να αυτοκτονήσει” όπως τόνισε

Ο κ. Reed άφησε ένα συγκινητικό μήνυμα στο Facebook, λέγοντας ότι «ο κόσμος του είχε γυριστεί τούμπα».

“Σ ‘αγαπώ Rhian, σ’ αγαπώ για πάντα και μου λείπεις κάθε δευτερόλεπτο, κάθε μέρα, και θα μου λείπεις για το υπόλοιπο της ζωής μου…”

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ