Δημόσια ΥγείαΑπάτη με νοσηλεύτρια που άρπαξε από την εργοδότριά της 64.000 ευρώ

Απάτη με νοσηλεύτρια που άρπαξε από την εργοδότριά της 64.000 ευρώ

- Advertisement -

Το ποσό των 64.000 ευρώ απέσπασε μία 25χρονη γυναίκα στην Πάφο από 58χρονη ιδιοκτήτρια οίκου ευγηρία επικαλούμενη τον… Μαρκ Ζούκερμπεργκ.

ΔΩΡΕΑΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER

Όλα ξεκίνησαν όταν η 25χρονη νοσηλεύτρια, η οποία δούλευε στον οίκο ευγηρίας αποφάσισε να κλέψει την εργοδότριά της, παρουσιάζοντας ως αληθινή την ψεύτικη είδηση ότι ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ο ιδρυτής του Facebook, επειδή έγινε πατέρας βοηθούσε ανθρώπους με οικονομικά προβλήματα σε όλο τον κόσμο.
Η 58χρονη επιχειρηματίας, η οποία έχει χρέη εκατομμυρίων, πείστηκε και συμφώνησαν να αποστείλουν μια επιστολή στον ιδρυτή του Facebook και να ζητούν βοήθεια οικονομική ώστε να ξοφλήσουν τα χρέη τους τα οποία ανέρχονταν σε κάποια εκατομμύρια. Σύμφωνα με την καταγγελία του θύματος την επιστολή ανέλαβε να την στείλει η 25χρονη υπάλληλος, η οποία άρχισε να ζητά συνεχώς χρήματα για «διευθετήσεις» της οικονομικής βοήθειας, για ταξίδια στην έδρα του Facebook, για έγγραφα κλπ. Σταδιακά πήρε από την 58χρονη 65.000 ευρώ!


Η ιδιοκτήτρια του γηροκομείου όταν αντιλήφθηκε πως ο Μαρκ Ζούκερμπεργκ δεν επρόκειτο να στείλει βοήθεια, πήγε στην αστυνομία και κατάγγειλε την υπάλληλο για απάτη, παρουσιάζοντας και τις σχετικές αποδείξεις. Η 25χρονη συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Δικαστήριο που διέταξε τριήμερη κράτηση προς διευκόλυνση των ανακρίσεων.
Ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομικής Διεύθυνσης Πάφου, Υπεύθυνος του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλης Ιωάννου δήλωσε ότι η 25χρονη ανακρίθηκε και παραδέχτηκε ότι απέσπασε το ποσό των 65 χιλιάδων….

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ