Δημόσια ΥγείαΣτον «αέρα» η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα του ΕΟΠΥΥ

Στον «αέρα» η νέα ηλεκτρονική ταυτότητα του ΕΟΠΥΥ

- Advertisement -

Στον «αέρα» βρίσκεται πλέον το νέο, πιο φιλικό, ηλεκτρονικό πρόσωπο του ΕΟΠΥΥ, μέσω της νέας διαδικτυακής σελίδας www.eopyy.gov.gr.

Το νέο site, που είναι πιο εύχρηστο, αποτελεί την πύλη εισόδου σε κάθε ηλεκτρονική υπηρεσία και πληροφορία που αναζητούν ασφαλισμένοι και πάροχοι υγείας.

Εκτός από την ενημέρωση που παρέχει στους πολίτες, το νέο site περιλαμβάνει e-υπηρεσίες οι οποίες διαχωρίζονται σε υπηρεσίες που αφορούν τον πολίτη και σε υπηρεσίες που αφορούν τους παρόχους του Οργανισμού.

Στην πρώτη κατηγορία οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για την πρόσβαση τους στις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ, τις διαδικασίες αποζημίωσης καθώς και τα δικαιώματά τους ενώ μπορούν να «συνομιλήσουν» με τον Οργανισμό και να λάβουν άμεσα απαντήσεις για εξατομικευμένα θέματα.

Οι πολίτες μπορούν να ενημερωθούν για τα φαρμακεία του ΕΟΠΥΥ, τη διασυνοριακή υγειονομική περίθαλψη, τον ασφαλιστικό φάκελο υγείας, τους συμβεβλημένους προμηθευτές υγείας, τις υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ και τον χάρτη υγείας.

Στη δεύτερη κατηγορία οι πάροχοι του Οργανισμού έχουν πρόσβαση σε στοιχεία για την αποζημίωσή τους, τις ληξιπρόθεσμες οφειλές, την κίνησή τους κ.α. και συνολικά σε 23 ηλεκτρονικές υπηρεσίες οι οποίες ουσιαστικά περιορίζουν τη φυσική παρουσία των παρόχων στις περιφερειακές διευθύνσεις και «καταργούν» τη γραφειοκρατεία.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ