Δημόσια ΥγείαΈνταλμα σύλληψης για μεθυσμένο ασθενή που επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια

Ένταλμα σύλληψης για μεθυσμένο ασθενή που επιτέθηκε σε νοσηλεύτρια

- Advertisement -

Σε καταστολή νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, ο μεθυσμένος ασθενής που επιτέθηκε και τραυμάτισε χθες νοσηλεύτρια και τον οδηγό ασθενοφόρου, μετά από κλήση που δέχτηκαν ότι βρισκόταν σε λιπόθυμη κατάσταση.

Σύμφωνα με πληροφορίες, εναντίον του ασθενή έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η νοσηλεύτρια και ο οδηγός του ασθενοφόρου επίσης νοσηλεύονται με διάσειση και κάταγμα σπονδυλικής στήλης, αντίστοιχα. Και οι δύο έχουν ήδη δώσει κατάθεση στις αρχές για το περιστατικό.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της Αστυνομίας, Αντρέα Αγγελίδη, η νοσηλεύτρια βρισκόταν στο πίσω μέρος του ασθενοφόρου μαζί με τον μεθυσμένο ασθενή. Κάποια στιγμή, αυτός κατάφερε να λύσει τον ιμάντα ασφαλείας και να επιτεθεί στη γυναίκα. Ο οδηγός ακινητοποίησε το όχημα και έσπευσε να βοηθήσει τη γυναίκα. Άνοιξε την πόρτα του ασθενοφόρου και επιχείρησε να τον περιορίσει, αγκαλιάζοντας τον. Τότε αυτός τον έσπρωξε και μαζί κατέληξαν σε γκρεμό, ύψους τεσσάρων περίπου μέτρων.

Σύμφωνα με τον κύριο Αγγελίδη, κατάθεση αναμένεται να ληφθεί και από τον ασθενή, όταν και εφόσον κριθεί ότι είναι σε θέση να το πράξει από τους θεράποντες ιατρούς.

Η Προϊσταμένη της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων Ριάνα Κωνσταντίνου μιλώντας στον Alpha Κύπρου και τη δημοσιογράφο Νάσια Ιωάννου, ανέφερε ότι ο οδηγός του ασθενοφόρου θα αναγκαστεί να μείνει εκτός των καθηκόντων του για περίοδο οκτώ μηνών, εκ των οποίων οι δύο μήνες θα πρέπει να είναι κλινήρης.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΑΡΘΡΑ